Fejérvári Zoltán jótékonysági zongoraestje az Ötkertben!...

Szervező: Ötkert
Ötkert
Budapest 1051
2013
április 14.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Segíts, hogy segíthessünk!

2013. április 14-é vasárnap...

Segíts, hogy segíthessünk!

2013. április 14-é vasárnap egy különleges koncertnek ad helyszínt az Ötkert: kert részünkben elhelyezünk egy csodálatos hangú versenyzongorát és Fejérvári Zoltán vendégművészünk zongoraestjét élvezhetik majd az idelátogatók. A jótékonysági est célja, hogy a belépőt felajánlhassuk a Vadaskert Alapítványnak, melynek egy csoportja az autista gyermekek terápiás kezelésével foglalkozik. Az este az NJOY Service rendezvény- ügynökség támogatásával és jóvoltából kerül megszervezésre.

Időpont: 2013. április 14. 19 óra
Belépő: 1500 Ft

A zongoraest vendégművésze Fejérvári Zoltán, aki zenei tanulmányait nyolc évesen kezdte. 2000-2005 között a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke, 2006-tól 2008-ig a madridi Escuela Superior de Musica Reina Sofia ösztöndíjas hallgatója, ahol Dmitrij Baskirov és Claudio Martinez Mehner voltak a tanárai. Ezután a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen folytatta tanulmányait Kemenes András, Várjon Dénes és Wagner Rita növendékeként. Több nemzetközi zenei fesztivál résztvevője volt az évek során: Tiszadobi Zongorafesztivál, Encuentro de Música de Santander, chateauruox-i Lisztomania, IMS Prussia Cove.

2010-ben II. díjat nyert a Manchesteri Nemzetközi Zongoraversenyen. Fellépett szólistaként több hazai zenekarral, így a Telekom Szimfonikus Zenekarral (Concerto Budapest), valamint a Nemzeti Filharmonikusokkal és a Budapesti Vonósokkal.

Adományaitokkal a Vadaskert ambulanciáján és a kórház Borostyán nevű részlegén dolgozó kommunikációs és társas kapcsolatok fejlődésében akadályozott gyermekeket és szüleit támogathatjátok!!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Ötkert
Budapest 1051, Zrínyi u. 4

Hozzászólások