Kollektiva Summer Hits w/ Lotfi Begi @ Ötkert

Szervező: Ötkert
Ötkert
Budapest 1051
2013
augusztus 15.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

KOLLEKTIVA SUMMER HITS w/ LOTFI BEGI

A forró nyári sze...

KOLLEKTIVA SUMMER HITS w/ LOTFI BEGI

A forró nyári szezonra picit lejegeltük a Kollektiva bulikat, de ezzel csak több időnk maradt összerakni az őszi terveket. Persze hogy némi ízelítővel szolgálhassunk, a Kollektiva Summer Hits idén is jelentkezik, ezúttal az Ötkertben, szabad ég alatt.
A Compact Disco-ból jól ismert és nem mellesleg leállíthatatlan remix gyáros barátunk Lotfi Begi nem először, és nagy valószínűséggel nem is utoljára vendégszerepel nálunk. Ennek nagyon egyszerű okai vannak: Begi mindig tudja, hogy mire van szükség, friss tud maradni, és különben is ki ne szeretné a mindig vidám fellépőket.

A fesztiválokon mindenki kislágerezte magát, beleértve a közönséget és a fellépőket is, éppen ezért a csütörtök most egy fokkal előremutatóbb lesz fancy house és disco zenékkel, de a szettek nyomokban techno-t és egyéb intelligens elektronikát is tartalmazhatnak. Tudjuk, hogy Begi nagyon is nyitott az újdonságokra, nos, ez az a buli ahol ő is bátran lejátszik mindent, kompromisszumok nélkül, ettől lesz különleges az este és "special" a szett ;)

A két házigazda TMX és Fullstereo sem csak lábat lógatott a nyár folyamán. A fesztivál és klub fellépések mellett heti rádióműsoruk fut az RCKO.fm-en, illetve TMX néhány remixet is készített, vagy épp Daft Punk tribute bulikat szervezett. Erre az estére mindenki különleges szettel készül, megmutatjuk, hogy mik a legújabb kattanásaink, amiket ősszel még nagyobb dózisban kaptok majd.


2013.08.15., csütörtök
22:00 - 05:00

Helyszín: Ötkert
Belépés: INGYENES


Web:
facebook.com/behnam.lotfi
facebook.com/tmxband
facebook.com/fullstereoofficial
facebook.com/kollektivaofficial

soundcloud.com/behnam_lotfi
soundcloud.com/tmxband
mixcloud.com/kollektiva
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Ötkert
Budapest 1051, Zrínyi u. 4

Hozzászólások