Claptone (Exploited, DE) @ Ötkert

Szervező: Ötkert
Ötkert
Budapest 1051
2014
január 17.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

LINEUP / ENGLISH BELOW

Több mint két hetünk van rápihe...

LINEUP / ENGLISH BELOW

Több mint két hetünk van rápihenni a szilveszteri őrületre, hogy aztán 2014 első nagy megmozdulásán a bejglis és lencsés kábulatot kiheverve, az aranyálarc mögé bújt rejtélyes lény, Claptone bűvöletében töltsük az estét.

LINEUP:
CLAPTONE (Exploited, DE)
TMX x Fullstereo (Kollektiva)
Soundbank x Szobahipszter (Designer Drums)
Ramin x GrgFr


Claptone kilétét rejtély övezi, csak mendemondák keringenek róla. Úgy tudjuk, hogy számtalan generációval ezelőtt, egy réges rég elfeledett világban egy madár szerű lény sziluettje emelkedett ki az erdő sötétségéből, sodródva az árral, közben álmokat szövögetve.
A titokzatos, fényárban ragyogó alakból egyszer csak egy szemkápráztató arany maszk tűnt elő, mely könyörtelenül lecsapott hosszú csőrével. A mitikus lényt azóta csak Claptone-ként emlegetik.
Több éves vándorlás után Claptone készen állt, hogy mágiájával és okkult hangszereivel tömegeket babonázzon meg. Fáradhatatlan ravaszsága eredményeként a világ mára már megértette és befogadta a megfoghatatlant, a túlvilági szörny zenéjének elsöprő erejét, amely a világon bárhova képes őt eljuttatni egy szempillantás alatt.
Persze elvakult pártfogói már mindenhol akadnak, így megtudtuk, hogy január 17-én Budapesten is feltűnik a szörny, hogy még nagyobb tömegeket babonázzon meg.
Óriási pentagram híján a szeánszot stílusosan az Ötkertben tartjuk és a rituáléban Budapest helyi sámánjai is segédkeznek. Részt vesz a szintén világjáró Ramin, a belvárost rendszeresen babonázó Soundbank és Szobahipszter a Designer Drums-ból, és persze TMX és Fullstereo a Kollektiva klán káprázatos kettőse.

Belépő / Entry:
Fiúknak: 2500 HUF
Első 100 lánynak ingyenes, utána: 1500 HUF

Claptone:
www.facebook.com/claptone.official
www.soundcloud.com/claptone
www.claptone.com

Links:
www.facebook.com/DesignerDrums
www.facebook.com/ramin.sayyah.studio
www.facebook.com/grgfr
www.facebook.com/tmxband
www.facebook.com/fullstereoofficial
www.facebook.com/kollektivaofficial

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH:
In a now long forgotten world, many generations ago, a bird like shape emerged from wooded darkness, floating and fluttering, drifting and dreaming. Backlit by a bright glow of iridescent light, the undecipherable form wore a dazzling golden mask. Its long beak swooped down like an inverted horn and since then, people have referred to the mythical being simply as Claptone.
Years spending wandering medieval landscapes have informed Claptone’s view of the world, experi- encing both magical mystery and muted melancholy he enchanted onlookers with occult instruments and beguiling sounds. Forever surrounded by a sense of intrigue, the world soon cottoned on to the elusive yet enchanting musical powers of this otherworldly beast. The results are that today his sha- manistic sonic powers take him all around the world.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Ötkert
Budapest 1051, Zrínyi u. 4

Hozzászólások