A SPORT TV ÉS AZ ÖTKERT BEMUTATJA: ATLÉTICO MADRID - CHELSEA

Szervező: Ötkert
Ötkert
Budapest 1051
2014
április 22.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Minden sportszerető ember imádja a Tavasz beköszöntét!

Minden sportszerető ember imádja a Tavasz beköszöntét!

Az összes nagy európai ligában élesedik a helyzet, van ahol már bajnokot is avattak, de akad liga ahol még 3 csapat is megszerezheti az aranyérmét.

Mindenki tudja azonban, hogy van egy liga mind felett... A legjobb négy között találkozik az Atlético Madrid és a Chelsea csapata, amelyek nem is oly régen a Szuperkupáért mérkőztek meg. Akkor a Matracosok örülhettek.

José Mourinho | The Special One-nak bizonyosan lesz egy-két szava a madridiakhoz, hiszen nem is olyan régen még ő is a városban élt, az sem vitás, hogy maximálisan felkészíti csapatát az elődöntőre.

Nincsen ezzel másképpen Diego Simeone sem, ebben biztosak lehetünk. Ugye mindenki tudja, kit búcsúztattak egy körrel ezelőtt a tanítványai? Bizony, a Barcelonát, amely nem kisebb falat a londoniaknál...

Várunk Titeket a Sport TV és az Ötkert közös meccsnézésén! A Sport TV-től Takács Rita és Molnár Mátyás csatlakozik hozzánk. Különleges meccsnézős étel- és italakciók, valamint 4 játékkonzol vár rátok. Ki meritek hívni Ritát egy csatára? ;)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Ötkert
Budapest 1051, Zrínyi u. 4

Hozzászólások