Erasmus tájékoztató fórum - Rózsa utca

Szervező: ESN BKF
BKF-KMK Design és művészetelmélet
Budapest 1077
2013
február 21.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

Irány az Erasmus!
De mi is pontosan az Erasmus ösztöndíj? Műv...

Irány az Erasmus!
De mi is pontosan az Erasmus ösztöndíj? Művészetisként milyen lehetőségeim vannak? Melyik országokban lehet vele tanulni, hova és mennyi időre utazhatunk? Milyen tanulmányi feltételei vannak a pályázatnak? Biztos, hogy jó ötlet fél évet külföldön tanulni? A válasz egy határozott igen.

Az ESN BKF ebben a félévben is megrendezi tájékoztató fórumát az Erasmus ösztöndíjjal kapcsolatban. Ez évben, az eddigiekkel szemben, két külön fórumot szervezünk. Egyet a Rózsa utcai épületben, egyet pedig a Nagy Lajos campuson.

Az első fórumra a Rózsa utcában február 21-én (csütörtök) 16:00 -kor kerül sor az A106-os teremben. A második, Nagy Lajos campuson rendezett fórum február 26-án kedden lesz, ide is szerettel várunk. Itt találod az eseményét: http://www.facebook.com/events/515047785204804/

A fórumokon egy rövid prezentációt követően lehetőségetek nyílik Erasmust megjárt diáktársaitoknak, illetve az ESN BKF tagjainak feltenni a kérdéseiteket.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne egy kicsit belekóstolni más kultúrákba, más életstílusokba és kipróbálná magát nemzetközi terepen is.

Gyertek és kérdésre fel!

http://facebook.com/ESN.BKF
http://bkf.esn.hu/
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BKF-KMK Design és művészetelmélet
Budapest 1077, Rózsa utca 4.

Hozzászólások