Érdekel, mi zajlik a határon túl? Jelentkezz az ESN BKF c...

Szervező: ESN BKF
ESN BKF
Budapest 1148
2014
január 19.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

Szeretsz külföldiekkel foglalkozni, új kultúrákat megismerni?
...

Szeretsz külföldiekkel foglalkozni, új kultúrákat megismerni?

Az ESN BKF megnyitja kapuit: ha minél több időt töltenél más országból érkező diákokkal, irányítani szeretnéd az eseményeket, és BKF-es hallgató vagy, várunk a boardba, a szervezők közé: http://bit.ly/ESNBKF

Jelentkezési határidő: Január 19. 23:59

Alelnök
Az ESN BKF elnökének jobbkeze. Feladatai bármire kiterjedhetnek, foglalkozik a mentorokkal, a félév során megvalósuló eseményekkel, kezeli a Facebook oldalt, és segíti a Board munkáját.

Mentor koordinátor
A 30 fős mentor-hadsereget vezényeli: összehozza őket az érkező Erasmusos diákokkal, programokat szervez nekik, és szinte minden eseményen részt vesz. Az ESN BKF lelke.

Program koordinátor
Az ötlettől a megvalósításig a legjobb eseményeket hozza össze a hozzánk érkező külföldiek számára: bulik, kulturális programok, kirándulások, vagy akár egy közös filmezés, a program koordinátoroknak köszönhetjük, hogy mindig van hova kimozdulni.

Kommunikációs koordinátor
Virtuózként bánik a tollal és a billentyűzettel, magyarul és angolul is van lehetősége megcsillogtatni fogalmazási képességeit. Kiírja az ESN BKF eseményeit, admin a Facebook oldalon, és rá számíthatnak a hallgatók, ha kérdésük akad.

Social Erasmus koordinátor
A társadalmi események állnak közel hozzá, jótékonysági programokat szervez.

Mobility koordinátor
A tájékoztatók megvalósításáért felel. Aki külföldön szeretne tanulni, az miatta tud részt venni a félév során tartott tájékoztatókon, ahol mindent megtudhat a nemzetközi szervezetekről.

IT
A honlapért, az admin hozzáférések kiosztásáért, és a technikai háttérért felel. Miatta mennek simán a dolgok.

Treasurer
Precízségének köszönhetően minden esemény olyannak jöhet létre, ahogy megálmodjuk, mert segít eligazodnunk a pénzügyek útvesztőjében.

Grafikus
Az ESN BKF arculatát alakítja. Illusztrációkat készít az eseményekhez, rajzol, tervez, kreatív. A BKF hallgatói, és a hozzánk érkező külföldiek is találkoznak a munkáival.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ESN BKF
Budapest 1148

Hozzászólások