A NAGY VISSZATÉRÉS @ 08.07. / Morrison's 2 / C. Hernandez

Morrison's 2 Klub
Budapest 1055
2014
augusztus 07.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Egy igaz történet:

Cikk:
C Hernandez ( alias Zsi...

Egy igaz történet:

Cikk:
C Hernandez ( alias Zsibi D. ) április 4.-én este még a Morrison’s 2-ben dolgozott Dj Samplerrel az R’nB teremben, majd hirtelen elkezdett romlani a memoriája, összeakadtak a szavak, de a munkáját még befejezte.
Reggel hazaérve szüleit hívta és kérte azonnal jöjjenek érte, mert nagyon rosszul érzi magát!
Még észnél volt annyira,hogy kollégájának BanDj-nek,szóljon nem tud már este zenélni,keressen valakit helyette…. A fájdalomtól már rugdalózott,rángatózott

Mint utólag kiderült , aznap reggel horgászni ment, a szokásos csontkukacot megvette a kedvenc helyén,majd horgászás alatt csontis kezével fejét megvakarta és megfertőzte magát. Több mint 3,5 hétre kórházba került, mélyaltatásban!

Milyen kicsi a világ? A kórházi őrzőben a nővér aki őt gondozta,ápolta ez egyik törzsvendége volt a Morri2-ben (J)

Májusban amikor felkeltették a mesterséges kómából, Tünetei ,betegségei a következők voltak : 39 fokos láz, hányás, vese leállás, agyhártya gyulladás ,vérmérgezés bevérzett az agya és a tüdeje is,egyensúlyi problémák és a bal oldal a lebénult ....... Csak humor és viccek tartották benne a lelket...! Nagyon kevés esély volt a felépülésre,a Neurológus azt se tudta mi konkrét baja,nem tudták megmondani mi lesz ,ha egyszer fel tud kelni az ágyból?
Ezek után jött a hosszú és kínkeserves REHAB – gyógytorna,számolatlan kezelések, szurik és persze végtelen mennyiségű gyógyszerek. Nagyon lassan , de elindult napról –napra a javulás ,hála a kezeléseknek, gyógytornáknak és az ott dolgozóknak ,akik nélkül biztos nem sikerült volna!

Jelenleg már teljesen egészségesen élete egyik talán legfontosabb fellépésére készül A Nagy Visszatérésre a Morrison’s 2 –be , hiszen a héten csütörtökön Ő áll ismét a lemezjátszók mögé és játssza legjobb,legismertebb slágereket!

Jó egészséget kívánunk Zsibi Attila Zsiborás!
____________________________________________

Csütörtök akkor korlátlan SÖRFOGYASZTÁS!

╰▶ 1500,-Ft-ért korlátlan sörfogyasztás
╰▶ 6 tánctér / 6 zenei stílus

Belépés kizárólag 18 éves kor felett.
dress code/face control
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Morrison's 2 Klub
Budapest 1055, Szent István körút 11.

Hozzászólások