Feedback // Visszacsatolás

Elérhetőség
Budapest
2014
október 07.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A BKF programjai a Kézműves szak sokszínű struktúráját járják körül...

A BKF programjai a Kézműves szak sokszínű struktúráját járják körül a Design Hét Budapest 2014-es eseménysorozatában. Budapest belvárosában, a Galamb u. 6. szám alatt kerül megrendezésre a háromnapos Feedback című kiállítás és eseménysorozat. 

Program:
Október 7., kedd
17.00 

A Kézműves szakos hallgatók munkáit bemutató kiállítás megnyitója. A friss munkákból álló tárlat a craft és design kettősségét, a kézműves technikák XXI. századi felhasználási lehetőségét mutatja be a divat, a textil és a kerámia területéről. A kiállított munkákon keresztül megismerhetjük a kitartó anyagkísérletek eredményeit, a merész anyagtársításokat, az új anyagok beemelése által átformált és újragondolt kézműves technikákat. 
Megnyitja Fiáth Heni design teoretikus, köszöntőt mond Dr. Túry György dékán.

Kiállítók: Bartus Andrea, Noemi BrazTímea Daróczi, Délity Kitti, Blanka Erdélyi, Fazekas Barbara, Fejes Kriszta, Gyergyák Móni, Kosztelnik Zorica, Leskovics Eszter, Boglárka Mázsi, Nagy Szabina, Navrati Ágnes, Rajnai Rebeka, Szabó Dóra, Szabó Lilla, Tóth Barbara, Zahar Viktória, Zsófia Zámori

18.00 
Előadás Szilvitzky Margit munkásságáról és beszélgetés alkotói pályájáról Baráth Hajnal és T. Doromby Mária textilművészek, Gulyás Péter filozófiatörténész részvételével.

Október 8., szerda
18.00
A Környezetkultúra szakosok prezentációja az egyéves United Future stúdiumsorozatról

Október 9., csütörtök
18.00
RUHA – interaktív öltözék bemutató és workshop
Virtuális Gardrób – interaktív mintaszínház 

A kiállítás megtekinthető október 7-8-9-én 16.00 és 21.00 között.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Elérhetőség
Budapest, 1052 Galamb utca 6.

Hozzászólások