Vitorlabontás! Ünnepélyes évadnyitó a Kuplungban

Kuplung
Budapest
2014
szeptember 26.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A halraj vigyázzban áll, az áramlatok megfordulnak, italok hűlnek a...

A halraj vigyázzban áll, az áramlatok megfordulnak, italok hűlnek a szákban, valaki izgatottan kocogtatja a mikrofont. Úsznak a boldogságban, örül a Bálna: a Kuplung megnyitja a tizedik évadát! Hölgyek és Urak, pazar nyitóhétvégével ajándékozzák meg a hímes közönséget. A péntektől vasárnapig tartó ingyenes minifesztivál fellépői:

Dokkerman and the Turkeying Fellaz
Holy Rollerz
Jerry Lee's R&R Service
The Prison Band
Naked Truckers

Program:
Szeptember 26., péntek, 21.00:

A Rock and roll az nem egy tánc

A szülinapi szezont egy olyan bulival lökik be, ami biztosan meg fogja feküdni a Bálna gyomrát: a város legádázabb rakenollereiből visznek a színpadra egy egész estés szortimentet.

Naked Truckers a kedvenc rakabili bandájuk, jó néhányszor megborították már a helyet, sőt, egyik klipjüket is ott forgatták.

Jerry Lee's Rock'n'Roll Service zongorája tavaly lángolt már a színpadon (szó szerint!), fergeteges zúzás várható ez alkalommal is.

The Prison Band egy különösen veszélyes rockabilly csapat, még a nevüket is úgy lopták Elvis Jailhouse Rock-jából. A sittesek olykor AC/DC, Aerosmith vagy éppen Jacko dalokat rabolnak, és erőszakkal bőgőcsattogásos rockabillyt gyúrnak belőlük - csillognak a tetkók, repülnek a bugyik.

Szeptember 27., szombat, 21.00:

Dokkerman and the Turkeying Fellaz // Holy Rollerz vinyl dj set: Bem vs Mr Herb.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Kuplung
Budapest, 1061 Király utca 46.

Hozzászólások