PRLMNT Pres SIKK w/ Stefan Biniak

PRLMNT
Budapest
2014
október 04.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A tavaszi felvezetést és nyári szünidőt követően a PRLMNT hivatalos...

A tavaszi felvezetést és nyári szünidőt követően a PRLMNT hivatalosan is kitárja kapuit a nagyközönség előtt, és teljes erőbedobással kezdi meg az őszi/téli szezont. Az október eleji páros nyitórendezvény egyaránt kedvez majd a némiképp undergroundabb érdeklődésű közönségnek és a könnyedebb táncparkett orientált dallamok kedvelőinek. Az extravagáns atmoszférát és minőséget továbbra is a PRLMNT minden igényt kielégítő impozáns belső terei, professzionális hang- és fénytechnikája biztosítja majd. 

Október 4-én, a PRLMNT nyitó hétvégéjének második napján a bootlegek és a „mash-up”-ok berlini „kishercege” Stefan Biniak teszi tiszteltét a klub falai között. A német úriember jött, látott és győzött...mi több: berobbant. Felülemelkedve a műfaji kliséken a legnagyobb szellemi szabadsággal nyúl hozzá a különböző előadók munkáihoz és formálja azokat saját ízlése szerint, elsöprő sikerrel (a legjobb példa talán Emeli Sandé – The Read All About It bootlegje).

Feldolgozásai a DJ-k lemeztáskáinak titkos favoritjai, egyedi mixeit és játékát pedig több tízezres rajongótábora követi percről perce a világ minden pontján. Biniak szőnyegbombázását a hazai vizekről Lofti Begi, Blatti, Candyman és GRGFR kíséri és nem utolsósorban hevíti tovább a már eleve forró táncparkettet. 
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

PRLMNT
Budapest, 1066 Teréz Körút 62.

Hozzászólások