Őrület ✖ Sörivó verseny ✖ Szemeszterzáró party

Szervező: BKF HÖK
Beerco Söröző
2013
május 16.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

Találkozó: 19:30 - BeerCoban


Bár sokan még mind...

Találkozó: 19:30 - BeerCoban


Bár sokan még mindig a Születésnapon szerzett sérüléseket nyögjük, az élet nem áll meg, a szorgalmi időszakot egy utolsó Őrület rendezvénnyel búcsúztatjuk, amelyben újítani kívánunk a BKF-es közösségben komoly hagyományokkal rendelkező kocsmatúrán.

Május 16-án este 8 órától bevesszük a Gozsdu udvarban található BeerCo nevű sörcsapoló helyet, ahol 5-9 fős csapatok mérhetik össze tudásukat abban, hogy ki tud gyorsabban elfogyasztani 30 liter sört. A résztvevők egyszerre küzdenek az órával, a sörcsapolókat pedig a játékosok kezelik.

A helyszínen profi mérőrendszer és bíró biztosítja a verseny tisztaságát. A részvételi díj jelentkezőnként 2500 forint. A legjobb nyelőtechnikával rendelkező csapat 20%-os BeerCo kedvezményben részesül, emellett minden tagja EastFest napijegyekkel lesz gazdagabb.
Összesítésben pedig a három legrövidebb idő alatt legtöbb sört megivó játékos hétvégi bérletet kap jutalmul az EFOTT-ra.

Ha nem tudtok összeverbuválódni egy csapatba akkor sincs nagy baj ,létrehoztunk egy osztott csapatot lehet egyénileg és párban is csatlakozni .Jelentkezni e-mailben és a 19:30 kor gyere a helyszínre.

Ha a sör nem a te italod, akkor is várunk a helyszínre! Szurkolhatsz BKF-es társaidnak, vagy 10 óra után együtt bulizhatsz velük, Juhász Laci legpörgősebb retró zenéire.

✖ JELENTKEZÉS ✖
rendezveny@bkfhok.hu
tárgy: Sörivó verseny nevezés

✖ HELYSZÍN ✖
BeerCo Söröző
Budapest, Holló utca 6. (Gozsdu udvar)

✖ AFTER PARTY ✖
Kezdés: 22:00
DJ: Juhász Laci
Belépő: 500 Ft
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Beerco Söröző

Hozzászólások