Őrület Sportnap 2013

Szervező: BKF HÖK
eXbox
Budapest 1117
2013
november 14.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

✖✖✖ Please scroll down for english version! ✖✖✖

Az "Őr...

✖✖✖ Please scroll down for english version! ✖✖✖

Az "Őrület Projekt" negyedik évében érkezett el arra a szintre, hogy rendezvényszervezői profiljába ne csak a kultúra (mozi, kiállítás, színházlátogatás) és a bulik (Kocsmatúra, Felező, Halloween, Vizsgatemető) tartozzanak, hanem a sport is.

Idén hagyományteremtő szándékkal hozzuk el nektek az Őrület Sportnapot, ahol kedvetek szerint válogathattok majd a leghétköznapibb sportoktól a legextrémebbekig! - ugyanakkor ismerve a hallgatói igényeket, némi alkoholizálásra azért ezúttal is biztosítjuk a terepet...

LEGFONTOSABB INFÓK:

◢ Az esemény számotokra teljesen ingyenes (a billiárdot és a léghokit leszámítva), a Lasertag és a Bungee Trambulin épp úgy, mint a Gauswheel vagy a Bullpong - még a 3000 forintos belépőt is megspóroltuk nektek.

◢ A 14:10-ig tartó órákon még részt kell vennetek, utána azonban már igazoltan hiányozhattok, amennyiben az órák helyett a Sportnapot részesítitek előnyben. Ne feledjétek, hogy az igazolt hiányzás csak akkor érvényes, ha a helyszínen felmutatjátok valamelyik fényképes igazolványotokat (diák, személyi, jogsi, útlevél) és bemondjátok a pontos EHA kódotokat!

◢ A helyszínt legegyszerűbben a 33-as busszal tudjátok megközelíteni, az Építész utcánál kell leszállni. Az úton áthaladva kerüljétek meg jobbról a narancssárga Hotel Berlint, aztán menjetek balra, be az ipartelepre. Vagy inkább használjatok okostelefont...

◢ Az alábbi sportágakban olyan értékes nyeremények találnak gazdára a dobogósok között, mint az ingyenes Gólyabál belépő, ingyen piakuponok, vagy töménytelen mennyiségű Red Bull, de ha igazán ügyes vagy, beléphetsz a Sportnap legszentebb területére, a Borsodi VIP-ba, ahol garantáljuk a folyadékpótlásodat!

✔ Streetball
✔ Kispályás foci
✔ Csocsó
✔ Bullpong

Jelentkezés a versenyekre a bajor.marton@bkfhok.hu vagy a vrancsik.janos@bkfhok.hu e-mail címen lehetséges.


✖ PROGRAM✖

15.00 Kapunyitás
16.00 Kezdődik a Foci és Streetball bajnokság
17.00 Kezdődik a Csocsó verseny
18.00 Indul a Lasertag
19.00 Kezdődik a Bullpong
22.00 Kapuzárás - és irány az Ötkert!

Ezeken túl pedig az alábbi sportokat próbálhatjátok ki az időpontra való tekintet nélkül:


Egyéb sportolási lehetőségek:
✔ Lasertag
✔ Kalandpálya
✔ Falmászás
✔ Bungee Trambulin
✔ TRX
✔ Crossfit

✔ Görkorcsolya
✔ Gördeszka
✔ Freeline skate
✔ Gauswheel
✔ Ping-Pong
✔ X-Box
✔ Kinect

Fizetős lehetőségek
✔ Billiárd
✔ Léghoki
✔ Csocsó (kivéve a versenyen indulóknak)

-------------------------

As the Őrület project developed itself to a higher level, after four years we not only organising cultural events (cinema nights, exhibitons, theaters) and parties (pub crawl, halfing party, Halloween, After-exam parties) but sports as well.

This year we would like to create a new tradition with Őrület Sport Day, where you can choose from several sports. Also we know our students there will be a bar placed as well.

IMPORTANT INFOS:

◢ The event is totally free for you except billiard and air hockey. Lasertag Bungee Trambulin Gauswheel or Bullpong is avilable, and we save the 3000HUF entrace fee for you.

◢ You have to take part in school lessons till 14:10 , then you are free to go but don't forget to bring your student ID.

◢ The easiest way to get there is from the Móricz Zsigmond tér with bus 33. You have to get off the bus at Építész utca station, then just go around the Hotel Berlin and take a left through the industrial park and you are already there!

-------------------------


És ha túlélted az I. Őrület Sportnapot, és maradt még energiád egy pörgős éjszakára, neked is az Ötkertben a helyed, ahova a Sportnapos karszalaggal a csuklódon ingyen juthatsz be!
https://www.facebook.com/events/340366302758939
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

eXbox
Budapest 1117, Hunyadi János út 4.

Hozzászólások