BöFi - FiziQs Gólyatábor 2013

Zemplén
2013
augusztus 22.
ELTE - TTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Gólyák!

Immáron 29. alkalommal kerül megrendezé...

Kedves Gólyák!

Immáron 29. alkalommal kerül megrendezésre a BöFi Fizikus gólyatábor, idén augusztus 22–29. között.

A tábor vándortábor, a Zemplén hegyei között túrázunk. Ez napi 10-20 km-t jelent, az eltévedés mértékétől függően, de a cuccokat kocsik szállítják. Két táborhely között természetesen mindenki igénye szerint választhat különböző jellegű és nehézségű túrák közül.
Ha minden erőfeszítésünk ellenére megtalálod a tábort, akkor esténként meleg vacsorával várunk! Némi ízelítő a programokból: lesz éjszakai túra a füzéri várba a Hold fényénél, tábortűz körüli spontán esti show-műsorok, tiszteletbeli-fizikus avatás, és az a most még titkos, de autentikus esemény, amin a kedves gólyák, azaz Ti is részt vehettek, ha eljöttök a gólyatáborba.
A gólyatáborban mindig nagy arányban képviseltetik magukat a felsőbb évesek is, így nem csak a leendő évfolyamtársaidat ismerheted meg, akikkel (még optimista becsléssel is) 3 éven át járod a felsőoktatás rögös (budapesti) útjait, hanem sok kérdésedre választ nyerhetsz, ami hasznos lehet az egyetemkezdéshez.
Itt lesznek többek között a mentorok is, akikkel nemcsak személyesen találkozhatsz, hanem ki is választhatod, kit szeretnél magadnak, de még rengeteg hasznos tanáccsal is ellátnak majd, ami mind-mind könnyíti a dolgodat.

Amit feltétlenül hozz magaddal:
sátor (ha akarsz valamiben aludni);
polifoam vagy gumimatrac;
hálózsák;
zseblámpa (igen, elem is kell);
tányér, pohár, evőeszköz: el ne felejtsd!;
tisztálkodási eszközök;
fürdőruha, esőköpeny;
elektromos hajszárító (ha még hiszel a mesékben).

A részvételi díj:
Egész hétre gólyáknak 11500 Ft, felsőbb éveseknek/vendégeknek (azoknak akik már voltak BöFiben) 14500 Ft utalva, ha azonban valakinek ez nem opcionális, a helyszínen fizetve 12500 Ft illetve 15500 Ft.
Aki úgy érzi nem fér bele az idejébe egy egész hét BöFi annak természetesen lehetősége van 1-2 ill. 3-6 napi részvételi díjat fizetni. Gólyáknak 1-2 nap esetén 3000Ft/nap 3-6 nap esetén 2500Ft/nap. Felsőbb éveseknek 3500Ft/nap illetve 3000Ft/nap.
Az ár tartalmazza a szálláshelyeket, a reggelit és meleg estebédet, a tábor emlékére készült póló árát, de NEM TARTALMAZZA a vonatjegy árát. (2630 Ft+pótjegy diákigazolvánnyal rendelkező személyeknek)
A korábbi évekhez hasonlóan egy bizonyos időpontig visszafizetést is vállalunk, ha valami váratlan esemény közbejönne. Augusztus 15-ével bezárólag ha visszamondja valaki, aki már elutalta a pénzt, annak a jelentkezés lezárása után (nem 1-2 napon belül) vissza fogjuk tudni utalni a pénzt.

Mindenképpen szükséges lesz a táborba jelentkezni interneten, egy megadott linken ugyanis csak ekkor tudjuk az adott személyt a táborban fogadni!!!!!
Ha valaki odaállít hozzánk a keletiben és ,,nincs rajta a listán" azzal sajnos nem tudunk mit kezdeni. Ezt legyetek szívesek vegyétek figyelembe!!!

JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:
a jelentkezési felület:
gólyáknak:

http://eltegt.cloudapp.net/index.php?r=formFill/index&webId=elte-fizika-golyatabor-2013

felsőbbéveseknek( és aki volt már BöFi-ben)/szervezők/egyéb:

http://eltegt.cloudapp.net/index.php?r=formFill/index&webId=elte-fizika-szervezo-2013

UTALNI az alábbi adatokkal kell:

Bankszámlaszám: HU33 1040 0126 5051 5755 8975 1328
Közlemény: , FIZIKA GT
A Kedvezményezett neve: ELTE Egyetemi Szolgáltatásszervező Kft.


Indulással kapcsolatos információk: augusztus 22.-én 11:42 kor (nem előbb, nem később) találkozunk Budapesten a Keleti pályaudvaron, a belföldi jegypénztáraknál!!! (Ha nem tudsz ott lenni időben, máshol szállnál fel a vonatra, kocsival jönnél Sátoraljaújhelyre, azt mindenképpen jelezd majd nekünk szervezőknek (telefonszámok lent)!

A korábbi táborokról készült képeket a bofi.elte.hu címen tekintheted meg!

Látogassatok el a http://eltehb.mafihe.hu/ weboldalra is!!
Ha bármi kérdésetek/óhajotok/sóhajotok akad akkor írjatok nekünk szervezőknek:
Papp Dorottya _ papp.dorottya993@gmail.com _ /30-732-4061
Németh Viktória _ vikca93@gmail.com _ /30-902-7065
Gerecsei Tamás _ tamasger@yahoo.com _ /30 583-3254
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Zemplén

Hozzászólások