Geo-Sátor 2013 @ LEN 2013

ELTE TTK HÖK - Földrajz- és Földtudományi Szakterület
Budapest 1117
2013
május 07.
ELTE - TTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Földesek! Szeretnétek a vizsgákon kívül, játékos formában fe...

Kedves Földesek! Szeretnétek a vizsgákon kívül, játékos formában felmérni a földrajztudásotokat? Akkor a GeoSátorban a helyetek! Ha matekos vagy, az sem baj, a földrajzi koordináták is izgalmasak lehetnek számodra. A kémiások lehet, hogy még az ásványok képletét is tudják, a fizikusok számára pedig lehet, hogy nem csak a gravitáció lesz vonzó. Biológusként az is előfordulhat, hogy a Föld különböző élőhelyeit is jól ismeritek már.

Persze nem csak a természettudósokat, hanem a többi kar hallgatóit is sok szeretettel várjuk, hiszen feladványaink mindenki számára könnyen megoldhatók, amiért nyeremény is jár cserébe. Ha a forró májusi délutánon azonban semmi másra nem vágysz, minthogy egy földgömb kirakóval bíbelődj, nálunk még erre is lesz lehetőséged! ;)

Társasozhatsz is velünk, kincset kereshetsz, izgalmas, színes ásványokat nézhetsz, foghatsz meg testközelből, s ha egy kis komolyságra is vágysz, számos szervezettel kapcsolatban tudhatsz meg újdonságokat, vagy épp egy előadásra eshetsz be!

FeltétLEN nézz be hozzánk!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE TTK HÖK - Földrajz- és Földtudományi Szakterület
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C.

Hozzászólások