Búcsúztató

Szervező: ELTE BGGyK HÖK
Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar A/202-es terem
2014
június 23.
ELTE - BGGYK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Hallgatótársaink!

Sok szeretettel meghívunk Tit...

Kedves Hallgatótársaink!

Sok szeretettel meghívunk Titeket az idei búcsúztató ünnepségre, ahol a végzős évfolyamtól szeretnénk elbúcsúzni egy kis ünnepséggel.

Időpont: 2014. június 23. hétfő, 17 h
Helyszín: Budapest, Ecseri út 3., A/202-es terem

A tervezett program: 17 órától meglepetés műsor oktatók és hallgatók közreműködésével, ezt követően evés-ivás (állófogadás jellegű).

A programon a részvétel ingyenes, azonban kérünk mindenkit, hogy a részvételi szándékát előre jelezze a bucsuztato.unnepseg@gmail.com e-mail címen.

Továbbá még egy kis meglepetéssel kedveskednénk, amihez szeretnénk kérni a végzős hallgatóktól olyan fotókat, amik a Karon töltött éveitek alatt készültek, ahol akár szakmai, akár szabadidős rendezvényen vesztek részt más hallgatókkal, vagy amin közösen, csoporttársakkal szerepeltek. Kérjük, azokat a képeket, amiket szívesen közzétesztek egy vetítés erejére, küldjétek a fenti e-mail címre. A képeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk, a búcsúztató után pedig mind a képeket, mind az e-mail címet töröljük.

Akinek pedig van kedve ezen az ünnepségen valamilyen produkcióval szerepelni, kérjük, jelentkezzen a fenti e-mail címen. Buzdítunk mindenkit erre, hiszen ezzel is színesíthetjük a műsort, illetve egy kiváló lehetőség bemutatni a tehetségeteket az évfolyam előtt.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, keressetek minket bizalommal!
Várunk Titeket sok szeretettel! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar A/202-es terem

Hozzászólások