Nőnapi Társas-Szerepjátékos Hétvége

Szervező: ELTE IK HÖK
ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117
2013
március 08.
ELTE - IK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Bár alig 3 hete volt az előző etap, (a nemzetközi nőnap alkalmából...

Bár alig 3 hete volt az előző etap, (a nemzetközi nőnap alkalmából :) ) március második péntekén és szombatján ismét csempészünk egy kis zsivajt az egyetem falai közé.

A könnyed kikapcsolódást keresők bejárhatják a Munchkin sötét kazamatáit, rommá zúzhatják ellenfeleik autóit a Carmageddon-t idéző Road Kill Rally-ban, vagy bizonyíthatják gyorsaságukat és rátermettségüket a BANG! izzasztó pisztolypárbajában.

Természetesen azok is találnak majd kedvükre valót, akik valami komolyabbra, összetettebbre vágynak.
Ők szövetséggel és árulással küzdhetnek a Vastrónért a Trónok Harcában, kutathatnak Drakula után Európa nagyvárosait bejárva, belecsöppenhetnek egy idegtépő rémálomba Arkham utcáin, vagy átvehetik egy vadnyugati városka irányítását a Deadlands western-steampunk-horror játékában.

Ez a lista közel sem teljes, több mint 40 játék vár majd azokra, akik ellátogatnak a rendezvényre. Természetesen szívesen fogadjuk, ha Ti magatok hoztok be játékokat, hogy másokkal is megismertessétek.

Természetesen nem csak a tapasztalt stratégákat, de az újoncokat is szeretettel várjuk egész hétvégén. A szabályokkal nem kell egyedül megküzdenetek, tapasztalt segítőink egész nap a rendelkezésetekre állnak.

A szombati napon főleg szerepjátékok lesznek terítéken.
A fantasy szerelmesei a M.A.G.U.S. világába vethetik bele magukat, hogy ott szédületes kalandokon vehessenek részt. Ynev földjének minden egyes szeglete csak arra vár, hogy csapatoddal felderítsd!
Akik egy kicsit darkosabb élményre vágynak, azoknak a Vampire a tökéletes választás. Ebben a vérszívókkal teli világban sokan keresik a helyüket, néhányan nem épp legális eszközökkel. Légy hát résen, mert sosem tudhatod ki a barát, és ki a köpönyegforgató!

A felhozatal persze nagyban függ a Ti igényeitektől is, így szeretettel várjuk a tapasztaltabb játékosokat/mesélőket, akik valami igazán újat mutatnak majd a szerepjáték világával még csak most ismerkedő fiataloknak.

Ha voltál múlt hónapban, akkor azért, ha nem, akkor azért gyere el!
Hozz magaddal barátot/barátnőt, nagymamát, kutyát/macskát, és gyere péntek délután az Arénába!
Ha nincs akivel játszanál, akkor se keseredj el, a helyszínen alakuló partyk a legjobbak ;)

Reméljük, ismét hangos kacajjal töltjük majd meg az egyetem búskomor falait!
Hamarosan találkozunk!

Üdv: A Társas-Szerepjátékos Hétvége csapata
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C.

Hozzászólások