ELTE IK Gólyahét 2013

Szervező: ELTE IK HÖK
ELTE IK HÖK
Budapest 1117
2013
szeptember 02.
ELTE - IK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Ott voltál gólyatáborban, de nem jutott időd mush házakat is megism...

Ott voltál gólyatáborban, de nem jutott időd mush házakat is megismerni? Esetleg a saját házaddal töltött időt kevesellted? Vagy valami szerencsétlen okból kifolyólag nem sikerült lejutnod a pgt-be? Itt a lehetőség, hogy mindezt most bepótold, és neked se egyedül kelljen ülni a sarokban az első gyakorlatokon. Megadjuk az alkalmat, hogy megismerd évfolyamtársaidat, és bulizhass egy utolsót az egyetemi élet nehezének elkezdése előtt.
Minden gólyát szeretettel várunk a Gólyahéten!

Programjaink:
Szeptember 2. (Hétfő) - Kocsmatúra
Senkit nem engedhetünk úgy neki az egyetemkezdésnek, hogy ne legyen tisztában a környék kínálta lehetőségekkel, ezért a beiratkozást követően kezdetét veszi az ELTE IK Kocsmatúrája. Körbevezetünk mindegyikőtöket a fontosabb csomópontokon, ahol játékos feladatokat teljesíthettek majd. Kihagyásának mellékhatásai között szerepel a súlyos kiszáradási, és depressziós tünetek megjelenése a következő félévben.
Gyülekező 16:00-kor az egyetem melletti BEAC-on.

Szeptember 3. (Kedd) - Szalonnasütés Normafán
Az idő lassan őszbe simul, a nappalok rövidülnek, hideg szelek fújnak. Ezért kihasználjuk még a nyár utolsó leheleteit, és egy közös, barátságos, melengető, lében és étekben gazdag, tábortüzes mókára invitálunk Titeket Normafára. A szép lányok, és a jó hangulat garantált. A szalonnát és a kenyeret mi biztosítjuk.
Csoportos indulás az egyetemről 18:00-kor. Akik később szeretnének csatlakozni 18:30-kor tehetik azt meg, a Széll Kálmán téren.

Szeptember 4. (Szerda) - Vetélkedő a Campuson
A hét még mindig nem ér véget, és a szerdai napon ismét az állomushozásé lesz a főszerep. A campus területét járhatjátok körbe csoportosan, ahol vicces, meghökkentő, olykor bevállalós, de mindenképp szórakoztató feladatok várnak Rátok. A gólyatábort kihagyók számára tökéletes alkalom, hogy most valóban megízlelhessenek egy kis szeletet a pgt világából.
Kezdés 16:00-kor az egyetemen a két épület között.

Hogy feltehessük az i-re a pontot, egy gólyahét záróbulival is készülünk nektek, amiről bárminemű további információ, legyen inkább meglepetés ;)

A Gólyahét részvételi díja 1000 Ft mely magában foglalja a szeptember végén megrendezésre kerülő, régi hagyománynak számító, egész napos Programozóavató részvételi díját is. Befizetésére a beiratkozás után lesz lehetőségetek, szeptember 2-án.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE IK HÖK
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C; 1.816

Hozzászólások