Tanévnyitó Társas- Szerepjátékos Hétvége

Szervező: ELTE IK HÖK
ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117
2013
szeptember 20.
ELTE - IK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Itt van az ősz, itt van újra... s ezzel visszatért az IK HÖK egyik...

Itt van az ősz, itt van újra... s ezzel visszatért az IK HÖK egyik legfantasztikusabb rendezvénysorozata, a Társas-Szerepjátékos Hétvége is!

"Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot !" - szól a híres idézet.
Reméljük, Ti még nagyon nem akartok megöregedni, és ebben a hónapban is velünk tartotok szeptember 3. hétvégéjén.

A pénteki nap során a déli tömb Arénája egy hatalmas játszótérré változik, ahol a legkülönfélébb társasjátékok közül válogathattok majd.

Csak pár perced van?
Törd fel a többiek kódját a Da Vinci-ben, gyilkold halomra a szörnyeket a Munchkin humorral és meglepetéssel teli kazamatáiban, vagy válj a Vadnyugat legjobb banditájává a BANG! keretein belül.

Valami összetettebbre vágysz?
Eredj Drakula nyomába Európa nagyvárosaiban, építsd meg az univerzum legjobb űrhajóját a Galaxis roncsderbiben, vagy mentsd meg Arkham városát a legundorítóbb szörnyektől. Esetleg ragadj egy láncfűrészt vagy BFG-t, hogy aztán a DOOM szörnyeinek vérében gázolhass térdig.

Akkora stratéga vagy, hogy Napoleon a középső neved?
Szállj harcba a Vastrónért a Trónok Harcában, vedd át az uralmat egy városka fölött a DeadLands mágiával tűzdelt steampunk-western-horrorjában, vagy vidd sikerre (esetleg pusztulásba) a Battlestar Galactica legénységét. De készülj fel, mert ezek teljes embert követelnek, sok-sok szabadidővel :)

A lista közel sem teljes, több mint 50 játék várja, hogy kipróbáljátok őket!

Eddig csak a Monopolyval játszottál, de ott se jöttél rá, mire jó a jelzálog?
Ne izgulj, tapasztalt segítőink egész nap a rendelkezésetekre állnak, hogy akár a legösszetettebb játékokat is elmagyarázzák, hogy ne egyedül kelljen megküzdeni az olykor 40 oldalas szabálykönyvekkel.

A polcon porosodik egy játékod, mert nincs kivel játszani?
Hozd el! Itt biztosan találsz majd pajtásokat.

A játék déltől egészen este 9-ig tart az Arénában, azonban ekkor sem ér véget. Este átvonulunk a KCSSK-ba, hogy egy végigjátszott éjszaka után ott folytassuk szombaton!

A szombati napon a szerepjátéké a főszerep. M.A.G.U.S, Vampire, esetleg valami amit még sosem próbáltál? Tapasztalt mesélőink tarsolyában bevezető, kezdőknek szóló, és az edzett harcosokat is megizzasztó kalandok is lapulnak. A kockáidat feltétlen hozd hát magaddal! :)

Még sosem szerepjátszottál, de érdekel miért beszél magában 4 ember egy asztal körül? Próbáld ki magad, mi segítünk felfedezni a benned rejlő varázslót! (vagy harcost, vagy tolvajt, vagy bármi mást :)

Jöhetsz társasággal, de ha egyedül vagy, az se riasszon vissza, a helyszínen verbuválódó partyk a legjobbak.

Várunk Titeket szeretettel, és rengeteg játékkal!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C.

Hozzászólások