Évadzáró Társas-Szerepjátékos Hétvége

Szervező: ELTE IK HÖK
ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117
2013
november 29.
ELTE - IK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Lassan a nyakunkon a szorgalmi időszak vége, és ezzel egy időben s...

Lassan a nyakunkon a szorgalmi időszak vége, és ezzel egy időben sajnos a Társas-Szerepjátékos Hétvége is bezárja kapuit, igaz, csak egy rövid időre. Ez az utolsó alkalmatok a vizsgaidőszak végéig, hogy velünk játszatok egy óriásit, így mindenképp érdemes eljönni!

Ahogy azt már megszokhattátok, a móka péntek délben indul, és egészen 21:40-ig tart, ám a napnak ekkor sincs még vége. Az igazán hardcore játékosokkal közösen átvonulunkegy szerepjátékos barlangba, ahol egészen szombat estig dobáljuk majd a kockát.

Ismét rengeteg játékot viszünk majd ki, az egészen egyszerűektől a hihetetlenül bonyolultakig, így a könnyed szórakozásra vágyók és a képzett stratégák is találnak majd kedvükre valót.

A szombati nap már a szerepjátékos barlang falai közt veszi kezdetét, és a szerepjáték dominál majd. M.A.G.U.S., Vampire, és kitudja még hány kaland várja majd, hogy a végére járjatok. Abszolút kezdőket és tapasztalt vén rókákat is szívesen várunk, gyertek akár egyedül, akár party-ban.
Szokás szerint a társasokat most sem dugjuk el, akinek van kedve, szombaton is játszhat.

Természetesen nem zárhatnánk le csak így a félévet, ezért valami igazán izgivel is készültünk. Péntek délután egy hatalmas társasjáték versennyel várunk Titeket, ahol bebizonyíthatjátok, hogy szinte bármely játékban Ti vagytok a legjobbak!

A versenyről bővebb információ és jelentkezés :
https://www.facebook.com/events/533982033375604/?ref=22

Szeretettel vár Titeket november végén a TSZH csapata!

Főszervező: Dobos András
Tel.: 20/2512373, email: dobosandras93@gmail.com
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C.

Hozzászólások