Legion Run - Budapest

Budapest
Budapest
2014
szeptember 27.
Összes
Budapest
17400
HUF
Miért gyere el?

A Legion Run több mint egy egyszerű futás vagy esemény. Ez egy élet...

A Legion Run több mint egy egyszerű futás vagy esemény. Ez egy életre szóló élmény. Mindenki más okból vesz részt, de mindannyian ugyanúgy fejezik be: "megváltozva".Ez nem verseny, még az idődet sem mérjük. A Legion Run az egyéni kihívások teljesítéséről és a bizonyítás öröméről szól, hogy meg tudod csinálni. De leginkább azért a szórakozásról is.



Egy "az életem öt legjobb napja" típusú élményt kínálunk egy bakancslistás dolgot, amit te vagy a barátaid nem hagyhatnak ki. Világszerte több mint 3,5 millió ember vett már részt akadályfutásokon és mindez 3 év leforgása alatt történt. A sportiparban semmi sem növekedett még ilyen gyorsan, semmi. Miért? Mert ez nem igazán sport, ez egy összejövetel. Az emberek emberek, és az emberek a légió. Amikor egy eseményre a néhány ezer légiós összejön, lehetetlen NEM elképesztően tölteni az időt.A Legion Run itt kezdődik. Most te jössz. 
Végig fogsz menni sáros akadályokon, tűzön és szögesdróton. A pálya minden része testileg és szellemileg próbára tesz és szükséged lesz mások segítségére.




Ezután az életre szóló élmény után következik az ünnepség. És megünnepeljük az összes Légiós dolgot élőzenével, DJ-vel, játékokkal, versenyekkel, étellel, itallal, tűztáncoló emberekkel és még sok mással.


További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapest
Budapest

Hozzászólások