Recirquel Újcirkusz Társulat - Párizs éjjel

Művészetek Palotája
Budapest
2014
október 04.
Nem egyetemi
Budapest
1500
HUF
Miért gyere el?

A Művészetek Palotája oldalában felállított sátor programján, a fes...

A Művészetek Palotája oldalában felállított sátor programján, a fesztivál idején izgalmasnak ígérkező újcirkusz-előadások - Recirquel Újcirkusz Társulat, Cirque Le Roux - mellett koncertek, kortárs performance-ok és a belvárosi romkocsmákból induló Irodalmi vándorcirkusz fináléja várja a látogatókat.

Több alkalommal is látható lesz a Recirquel Újcirkusz Társulat Párizs éjjel című előadása. Az új előadásban az újcirkusz jeles képviselői a múlt század húszas éveibe repítik a látogatókat. A századelő Párizsában találkozhatunk örömlányokkal, házalókkal, bejárhatjuk a város bisztróit és kocsmáit, megismerkedhetünk a végtelen vággyal és magányossággal, valamint a (tiltott) szerelemmel. Egy pezsgőmámoros utazás a szerelem és a fény városában.

Rendező: Művészetek Palotája

Jegyinformáció

Erre az előadásra jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Sodexo Kultúra-, Bónusz és Ajándékutalvány, Puebla Ajándék- és Kultúra utalvány, Kultúra- és Ajándék Erzsébet-utalvány, Művészetek Palotája ajándékutalvány ellenében, valamint a SZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is megvásárolhatjátok.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Művészetek Palotája
Budapest, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Hozzászólások