CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

A38
Budapest
2014
október 03.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Komoly- és könnyűzene mellett jazz, tánc, kortárs zene és opera, sz...

Komoly- és könnyűzene mellett jazz, tánc, kortárs zene és opera, színház és újcirkusz, képzőművészet, divat és design, irodalmi program és fotókiállítás. 

Megújult formában és arculattal, de továbbra is a kortárs és progresszív művészetet fókuszba állítva várja a látogatókat október 3. és 19. között a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, melynek keretében Budapest számos kulturális és kultikus intézménye és helyszíne 17 napon keresztül, közel 100 programot kínál az érdeklődőknek. Magyarország legjelentősebb kortárs összművészeti fesztiválja idén 23. alkalommal, de több szempontból is megújulva kerül megrendezésre a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, a Magyar Turizmus Zrt. valamint a Művészetek Palotája együttműködésében.

A komoly- és könnyűzene mellett lesz jazz, tánc, kortárs zene és opera, színház és újcirkusz, képzőművészet és design, irodalmi program és fotókiállítás. A már megszokott helyszínekhez – a Művészetek Palotája, a Zeneakadémia, az Erkel Színház, a Budapest Music Center, a Trafó, a Millenáris, az Átrium Film-Színház, a Bálna és az A38 – csatlakozik a Müpánál felállított CAFe Sátor, de a romkocsmákba és a közterületekre is beköltözik a kortárs kultúra. Tovább színesíti a programkínálatot, hogy 2014-ben három nagy múlttal rendelkező esemény is a CAFe keretében valósul meg: a hazai és a nemzetközi formatervezők legjavát bemutató 11. Design Hét Budapest; az Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásár és az Armel Operaverseny és Fesztivál 2014-es döntői.
Jegyvásárlás: http://cafebudapestfest.hu/programok.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

A38
Budapest, 1117 Petőfi híd budai hídfő

Hozzászólások