IAESTE Online Állásbörze

Szervező: IAESTE Hungary
Iaeste Hungary
Budapest 1081
2013
október 14.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Itthon már mindent kipróbáltál, és külföldön szeretnél dolgozni? Fr...

Itthon már mindent kipróbáltál, és külföldön szeretnél dolgozni? Frissen végzett hallgató vagy, és munkát keresel? Mindezt a lehető legkényelmesebb módon tennéd meg? Vegyél részt a több mint 10.000 látogatót számláló Online Career Fair rendezvényen.
2013. október 14. és november 7. között kerül megrendezésre az IAESTE szervezésében az Online Career Fair. Ellentétben a hagyományos állásbörzékkel, egy online felületen zajló interaktív kiállításra látogathatsz el, ahol lehetőséged nyílik kapcsolatba lépni több mint 15 ország vállalatával és egyetemével, tapasztalatot cserélni külföldi hallgatókkal anélkül, hogy fel kellene állnod az íróasztalodtól.

A virtuális felületen keresztül megtekintheted a cégek adatlapjait, jelent-kezhetsz állásajánlataikra, és chatelhetsz a vállalatok képviselőivel, ezáltal bő-vebb információt szerezhetsz az aktuális projektjeikről és munkafeltételeikről. Emellett, tájékozódhatsz a részt vevő egyetemeken folyó képzésekről és PhD. lehetőségekről.

A legfrissebb hírekért, információkért látogass el az Online Career Fair facebook oldalára: https://www.facebook.com/IAESTEOnlineCareerFair, vagy a hivatalos honlapra: http://www.onlinecareerfair.eu!

Tedd meg az első „kattintást” a jövőd felé!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Iaeste Hungary
Budapest 1081, Népszínház utca 8.

Hozzászólások