Bevonó tábor - MKT Corvinus

Szervező: MKT Corvinus
Fót
2013
március 08.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

A bevonó táborra való jelentkezéshez töltsd ki az alábbi formot!

A bevonó táborra való jelentkezéshez töltsd ki az alábbi formot!
https://docs.google.com/forms/d/18VBGgjqVR758rzkKxUSLt0oUZzO26w-96EgPm4sxHzo/viewform

Karrier. Próbainterjú. Kurzusok. Szakmai vita. Kapcsolati tőke. Önbizalom. Tőzsdeverseny. Konferencia. Közgazdász-találkozó. Ifjúsági Bizottság. Önismeret. Csapatépítés. Borkóstoló. Koktélest. Jókedv. Közös vacsora. Játék. Táborok. Élmény.

Kedves Közgazdász-palánta!

Corvinusos diákként érdeklődsz a gazdasági élet iránt? Szeretnél kilépni az egyetem falai közül, és végre élesben is kipróbálni magad a munka világában? Mindenhol az unalomig ismételt „szakmai fejlődés” kifejezést hallod, de még mindig nem tudod, hogyan is érheted el azt?
Kíváncsi vagy, az MKT Corvinus hogyan segíthet Neked célod elérésében? Érdekel, mi az, ami összetart minket, és mi az, amit Te is nyerhetsz, ha közénk tartozol?

Amennyiben igen, tanulmányozd alaposan a fenti listát, ahol összegyűjtöttük tavaszi programjaink kulcsszavait! Jól hangzik? Gyere el bevonó táborunkba, ahol még többet megtudhatsz programjainkról és szervezetünk felépítéséről, nem utolsó sorban pedig megismerkedhetsz tagjainkkal, akik készségesen mesélnek személyes tapasztalataikról és élményeikről.
A hangulat és a jó társaság tehát garantált, már csak Rád van szükség egy fergeteges MKT-s bevonóhoz! ;)

MKT - Megéri Közénk Tartozni!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Fót

Hozzászólások