GyógyMatek Kocsmatúra 2013

ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117
2013
szeptember 05.
ELTE - TÁTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Achtung! Achtung!

Az ELTE BGGyK HÖK, és a MATSZACS sze...

Achtung! Achtung!

Az ELTE BGGyK HÖK, és a MATSZACS szervezésében idén is megrendezésre kerül a várva-várt GyógyMatek Kocsmatúra 2013!

Miről is van szó?

Hagyomány, hogy a tanév megkezdése előtt, az újonnan felvett hallgatókat megismertetjük a Lágymányosi Campushoz közeli vendéglátó-ipari egységekkel. Gyanítható, hogy egyetemi éveik során még számos alkalommal keresik fel ezeket a méltán híres helyeket.

Ám ez az esemény kiváló lehetőséget nyújt arra is, hogy azok a gólyák is beilleszkedjenek a csapatokba, akik sajnálatos módon nem tudtak a GyógyMatek GT 2013-ba jönni. Akik viszont részt vettek a gólyatáborban, nekik ismételten egy remek alkalom az öribarik megismerésére, kapcsolatok ápolására, gólyatánc felelevenítésére. A sorra látogatott kocsmák után egy közös hejehujával várunk titeket a nevezetes …! Szomorú, de nem fedhetünk fel minden részletet, ezért a kocsmák és a végső hely kilétére boruljon homály. Mivel másnap nincs még suli, ezért készüljetek a hajnalig tartó party hard-ra! Emlékezetes (vagy inkább pont, hogy hiányos emlékű) bulival készülünk nektek! Garantáltan Sheen-en leszünk!

Utolsó állomás: R33

Belépő: 200 Ft, ami feljogosít az italakciók igénybevételére, és az utolsó állomáson a belépésre. A gyülekezőkor (16:30, Lágymányosi Campus), és az R33-ban lehet befizetni, majd átvenni a karszalagot.



Hamarosan jelentkezünk további részletekkel, italakciókkal, helyszínekkel! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C.

Hozzászólások