PAQ CHAIR ÉS A MEDS DESIGN WORKSHOP

BME R épület első emelet 109-110-es terem
2012
április 25.
BME - GPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Április 25-én a BME Design Szakosztály bemutatja a "PAQ CHAIR ÉS A...

Április 25-én a BME Design Szakosztály bemutatja a "PAQ CHAIR ÉS A MEDS DESIGN WORKSHOP" rendezvényt.

Ha ki szeretnéd próbálni Csire Géza Paq Chair-jét és meghallgatnád a tervező előadását, emellett bepillantást szeretnél nyerni a design menegdzsmentbe vagy a CSEKK Tandem Workshopba és a nemzetközi MEDS Workshopba, akkor gyere el április 25-én 18 órakor a Design Szakosztály következő rendezvényére!

Vendégek lesznek:
Csernátony Fanni – CSEKK és MEDS workshopok
http://www.meds-workshop.com
http://eestec.hu/tandem

Csire Géza
http://www.gezacsire.com
http://www.paqchair.com

Borbély Enikő és Balogh Judit - BBDE Design Menedzsment
http://www.paqchair.com

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az előadás helyszíne: BME R épület 109-es terem.
Időpont: Április 25, szerda, 18 óra.


...

A MEDS Design Workshop idén Ljubljanában kerül megrendezésre és a hazai főszervező Csernátony Fanni mesél nektek a jelentkezés módjáról, a workshop céljaiól. Fannit már a CSEKK (Csomópont Egyetemisták Közti Kooperáció) diákcsoportból ismerhetitek sokan.
A SENSABILITY jegyében zajló nemzetközi MEDS WORKSHOP európai designer hallgatókat fog össze, a lényeg, hogy a különböző szakmai és kulturális háttérrel rendelkező tervező hallgatók megtalálják egymással a közös hangot és olyan alkotásokat hozzanak létre, amely ötvözi különböző képességeiket és látásmódjukat.
Az előadáson bemutatásra kerül az idei CSEKK WORKSHOP is. A workshop lényege nem csak a szakmai kapcsolatok alakítása, hanem hogy a tervek megvalósításra is kerülnek.
...
Az újonnan alakult BBDM design menedzsment csapat bemutatja debütáló projektjét, a Csire Géza által tervezett paq chair-t. A paq chair indulása után egy hét alatt az Index címlapját is megjárta. A paq chair -ről bővebben, illetve a dizájn menedzsmentről a BBDM tart beszámolót a tervezővel együtt.
A BBDM-et Borbély Enikő és Balogh Judit alapította és az idei évtől foglalkoznak intenzív design menedzsmenttel és hazánkban egyedülállóak mivel a tehetséges tervezőknek segítenek magát a prototípust is kifejleszteni, illetve azt szériagyártásra megszervezni, minden olyan jellegű munkát és feladatot bevállalnak, ha a terméket beválasztjuk a portfóliónkba, amely a fejlesztés, vagy épp a PR, vagy a piaci felfuttatás igényel. Projektszerűen dolgoznak, azaz a megfelelő és megillető teret meghagyják a terveknek, termékeknek, így pl. a paq chair esetében is a termék saját honlappal, arculattal és menedzsmenttel rendelkezik, emellett folyamatos kapcsolatot tartanak fent a szakmával, a médiával, a versenyszférával. Mivel mindketten közgazdászok és külkereskedők egyik kedvenc területük az „export”, erősen piacorientáltak, és a megvalósításban hisznek, amire talán a legnagyobb szükségük van a hazai alkotóknak, hogy külföldön is megismerhessék őket és terveiket.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME R épület első emelet 109-110-es terem

Hozzászólások