Példakép Pécsi ROADSHOW

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
Pécs 7622
2014
április 01.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Példakép Alapítvány és az Entrepreneurship Club of Pécs és a Simo...

A Példakép Alapítvány és az Entrepreneurship Club of Pécs és a Simonyi BEDC közös szervezésű rendezvényét ajánljuk a figyelmedbe!

Április elsején Pécsen mutatkozik be a Példakép Alapítvány, hogy bebizonyítsa: nem baj, ha bolondnak néznek, mert bármilyen hihetetlennek tűnő ötlet is lehet életképes és egy sikeres vállalkozás alapja.

A pécsi roadshowt az egyetemen tatjuk, vendég előadónk Scheidler Balázs lesz, az egyik legnagyobb hazai sikersztori, a BalaBit alapítója, aki első kézből meséli el a pécsieknek, hogyan jutottak el 13 év alatt a veszprémi kollégiumi szobából a világsikerig.

A Példaképek közül bemutatkozik Lengvárszky Szabolcs, Major Attila, Somogyi Tibor, Borbély László, Csiszka Zsolt, Pethő Anikó, Nagy Zoltán.

Szóval, ha érdekel, hogy miért is néztek minket bolondnak, vagy hogy miért jó biznisz a matek záróvizsga, ki az, aki már 12 évesen is milliókat keresett, vagy hogyan lehet Magyarországon megcsinálni a világ egyik legjobb koktélbárját, akkor gyere el, és lesd el a sikereinket!

A Példakép Roadshow pécsi állomására diákokat, ötletgazdákat, útkeresőket és vállalkozni vágyókat egyaránt hívunk. Olyan hazai sikertörténetek mutatkoznak be, amelyekből bárki inspirációt gyűjthet saját vállalkozása elindításához és fejlesztéséhez.

Kulisszatitkok, belső infók és a valóság, ahogyan ritkán hallod.

Helyszín: PTE KTK B025 (földszint)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
Pécs 7622, Rákóczi 80

Hozzászólások