Vintage Kerékpáros Felvonulás Tweed Zakóban!

Pántlika
Budapest
2014
október 19.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Bújj Tweed Zakóba és biciklizz a Tweed Run Budapest baráti társaság...

Bújj Tweed Zakóba és biciklizz a Tweed Run Budapest baráti társasággal, és állítsd meg az időt a '20-'30-as évek világában! 

Szeretettel várnak október 19-én (esőnap: okt.25.) a megújult Vintage Kerekezésre! Új menetrend, új útvonalak, a hangulat a régi!

1. A regisztráció kötelező, mely egyúttal az öltözék- és kerékpárversenybe való benevezést is magában foglalja, valamint egy egyedi, sorszámmal ellátott textil kitűzőt, melyet hazavihetsz emlékbe. A részvételi díj 1000 Ft, melyet kizárólag a rendezvény lebonyolítására fordítanak a szervezők.

2. Csak akkor tarts velük, ha tudsz maradni az eredményhirdetésig! Ha megnyered a stílus- és kerékpárverseny egyik helyezését, de nem tudod akkor átvenni, sajnos nem tudják neked eltenni a nyereményt.

3. Miután visszaérkezett a mezőny a Pántlikához, minden versenyzőt felvonultatnak a zsűri előtt. Ez nagyon fontos, hiszen a zsűri csak így tudja megfigyelni az öltözékedet és a biciklidet, így kérik, hogy legyél a helyszínen ebben az időpontban!

Találkozó 10:00 órakor a városligeti Pántlika bisztrónál, ahol megkezdődik a regisztráció, majd a Pepita Táncközösség megtartja szokásos táncpróbáját, melyen megtanulhatjátok a swing Flash Mob táncait. Visszaérkezés után (kb. 16:00) történik a versenyzők felvonultatása, majd megkezdődik a zsűrizés, melyet az eredményhirdetés követ. 

A rendezvény apropója elsősorban az öltözék. Nagyon fontos a szervezőknek a vintage stílus, így megkérnek, hogy modern öltözékedet tedd korhűvé erre az alkalomra.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Pántlika
Budapest, 1146 Hermina út 47.

Hozzászólások