Urbania21 szakkiállítás

SYMA Rendezvényközpont
Budapest
2014
szeptember 17.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Mik azok a fejlesztések, melyek segítségével élhetőbb lesz egy tele...

Mik azok a fejlesztések, melyek segítségével élhetőbb lesz egy település? Hogyan hasznosíthatók az okos megoldások a városfejlesztésben?  Az első Urbania21 szakkiállítás ebben a témában teremt fórumot a lakosság, szolgáltatók és a fejlesztők között. Megoldások, melyekkel működik a város.

Szeptemberben első alkalommal rendezik meg az Okos hálózatok - Okos technológiák - Okos városok magyarországi szakkiállítását, az Urbania21-et. Az élhető városok irányításában és fejlődésében az intelligens rendszerek alapvető szerepet játszanak, ezek bemutatására jött létre a kezdeményezés. A kiállítás gyakorlati szempontból mutatja be, milyen fejlesztések segítségével lesz egy város élhetőbb, „okosabb”.  Az okos városok legfontosabb mutatói a várostervezés,  technológia, környezet és közlekedés faktorok.  Az egyedi szakkiállítás először teremt fórumot a lakosság, a szolgáltatók és az okos technológiák fejlesztői és szállítói között. Többek között megtekinthető lesz egy mobil kamerás forgalomszámlálási fejlesztés, házhoz menő közszolgáltatások, érdekes épületautomatizálási rendszerek, különleges utcabútorok  és elektromos autók is.

A kiállítást kísérő kétnapos konferencián olyan programokat és projekteket ismerhetünk meg, melyek tervezésében és működtetésében az innováció, az intelligens rendszerek illetve a fenntarthatóság együttesen jelenik meg.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

SYMA Rendezvényközpont
Budapest, 1146 Dózsa György út 1.

Hozzászólások