TWINNET - Warsaw

Szervező: HUPSA
HUPSA Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete
Budapest H-1089
2013
szeptember 16.
SOTE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Itt a lehetőség, hogy egy szakmai cseregyakorlaton vegyetek részt V...

Itt a lehetőség, hogy egy szakmai cseregyakorlaton vegyetek részt Varsóban a TWINNET keretein belül szeptember 16-21. között. Jelentkezni és érdeklődni az ls.hungary@hupsa.hu címen tudtok.
További részletekért csatlakozz az eseményhez, hogy amint új információt kapunk rögtön értesülhess!
----------------------------------------
Here is your chance to participate in the TWINNET program in Warsaw (16th-21st at of September 2013). If you have any question regarding the TWINNET or you would like to apply, write an e-mail to ls.hungary@hupsa.hu. Join the event to always be informed.
------------------------------------------------------------------------
!!! a HIVATALOS JELENTKEZÉS akkor történik meg, ha írtok az az ls.hungary@hupsa.hu e-mail címre egy levelet, melynek tárgya: "twinnet-jelentkezés", benne küldjétek el elérhetőségeiteket!
--------------------------------
a hivatalos jelentkezés határideje: Június 6. !
a jelentkezések elfogadása BEÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK!!
--------------------------------
kérjük, ha részt szeretnél venni az eseményen mindenképpen jelentkezz a határidő előtt, mivel a lengyel egyesületnek június 7-én el kell küldenünk a kiutazók létszámát.

már csak kevés hely van a hivatalosan elfogadott keretbe! az event visszaigazolása nem elegendő! ezért gyorsan írd meg az e-mailt! ha mégsem sikerülne bekerülni a 15 fő közé, ne kókadj, vagy ha esetleg csak később tudod meg, hogy el tudnál jönni a programra, akkor is írj majd, mivel így felkerülhetsz a várólistára és ha valaki kiesik, akkor te rögtön bekerülhetsz!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

HUPSA Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete
Budapest H-1089, Nagyvárad tér 4.

Hozzászólások