TTK HÖK Bevonó Tábor 2013

Szervező: ELTE TTK HÖK
Dömsöd
2013
április 12.
ELTE - TTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Szeretnél aktívan részt venni a hallgatói közéletben? Szeretnél ten...

Szeretnél aktívan részt venni a hallgatói közéletben? Szeretnél tenni hallgató társaidért? Viszont nem tudod hogy hogyan kezdhetsz neki?

Ezúton szeretnénk meghívni benneteket az ELTE TTK HÖK idei Bevonó Táborába!

Hogy miről szól a hétvége? A tábor három napos, és igen változatos programok várnak rátok. Betekintést nyerhettek a TTK HÖK működésébe, a hallgatói érdekképviselet mibenlétébe. Jó társasággal ismerkedhettek meg, részt vehettek vetélkedőn és csapatépítőn, mindeközben olyan ismeretekre tehettek szert, amelyek hasznosak lehetnek későbbi egyetemi tanulmányaitok, vagy esetleges jövőbeni HÖK-ös vagy más egyetemi közéleti tevékenységeitek során.

A tábor nektek szól! A szervezők részéről csak néhány tisztségviselő vesz részt rajta, akik a szakmai programokat vezetik, így senki nem fog kilógni a sorból.

Ebben a három napban mindent megtudhatok arról hogyan vehettek részt abban ami érdekel titeket, legyen szó akár tanulmányi ügyekről, sportéletről, rendezvényekről, kollégiumokról, kommunikációról vagy akár a külföldi ösztöndíjakról.

Ha mindez érdekel, nincs más dolgotok, mint szabaddá tennetek magatok április 12-14 között és jelezni az érdeklődéseteket a következő űrlapon: http://ttkhok.elte.hu/bevonotabor-jelentkezesi-urlap

A részvétel ingyenes. A résztvevőktől ugyanakkor szívesen vesszük a hozzájárulásokat a lehetőségeitekhez mérten, de maximum 3.000 Ft értékben. (A tábor tényleges ára 6.400 Ft/fő.)

További információk, részletes programbontás április 4-re várható, ezután fog megtörténni a jelentkezés véglegesítése is. Addig is, ha kérdésetek merülne fel, forduljatok hozzánk bizalommal az elnok@ttkhok.elte.hu vagy a taneh@ttkhok.elte.hu címen.

Találkozzunk április 12-én!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Dömsöd

Hozzászólások