Szak7 - Cégvilág

Szervező: Wigner Jenő
F3213
2014
április 09.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

A BME Nyílt napon és egyetemistaként is gyakran hallhattátok, hogy...

A BME Nyílt napon és egyetemistaként is gyakran hallhattátok, hogy fizikus vagy matematikus diplomával bárhol el lehet helyezkedni. Ha azonban voltatok már Állásbörzén, akkor tudjátok, hogy a TTK hallgatóit kereső cégek finoman szólva nem árasztják el standjaikkal az aulát. Akkor hol is van az a bárhol?
Ezt az információhiányt hivatott megszüntetni a Cégvilág nevű rendezvényünk, ahova olyan cégeket hívtunk el, amelyeknek fizikus és/vagy matematikus diplomával rendelkező alkalmazottaik vannak. Ezek képviselőitől többek között választ kaphattok arra, hogy milyen témákkal foglalkoznak az adott cégnél, melyek azok a kihívások, amelyek vonzóvá teszik a munkát, milyen elvárásoknak kell megfelelnie, milyen képzettségekkel (BSc/MSc, nyelvtudás) kell rendelkeznie egy potenciális alkalmazottnak, lehet-e esetleg szakmai gyakorlatot szerezni, diplomamunkát készíteni, és előnyt jelent-e a PhD fokozat?
Lehet, hogy most az álláskeresés távolinak tűnik, de ennek ellenére is javasoljuk a rendezvényen való részvételt, hiszen később a szakirányválasztásnál jól jöhet, ha ismeritek a lehetőségeket. Ráadásul aznap dékáni szünet lesz, így órákat sem kell kihagynotok.
A rendezvény időpontja: április 9., 16.00
Helyszín:BME FIII. 2. emelet 13-as labor (F3213).
A rendezvény után és a szünetben lehetőség lesz kötetlenebb formában is beszélgetni a cégek képviselőivel.
További Szak7 programok: https://www.facebook.com/events/476188245842053
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

F3213

Hozzászólások