ÖntExpó 2014

Baross Gábor Kollégium
Budapest 1114
2014
február 18.
BME - KJK
Budapest
Free
Miért gyere el?

ÖntExpó, a BME KJK Öntevékeny köreinek kiállítása.

Ha...

ÖntExpó, a BME KJK Öntevékeny köreinek kiállítása.

Ha megnézed öntevékeny köreink munkáját, vendégünk vagy egy sörre a HaBárba!

16:00 - 17:30 Közönségtalálkozó és beszélgetés Scherer Péterrel!


Baross Informatikai Szakkollégium:
A BISZ üzemelteti a kollégium internetes hálózatát és géptermeit. Ha úgy gondolod, hogy izgalmas működtetni egy épület nagyságú informatikai hálózatot és nem gabalyodsz bele a sok kilométer vezetékbe, kódsorba és switch-be, akkor keress meg minket az ÖntExpón!


Baross Rádió:
A Baross Rádió csapatában átélheted, hogy milyen egy rádió világa. A rádió interneten fogható, és változatos beszélgetős műsorokat sugároznak minden témában, ami egy kari hallgatót érdekelhet, de a szövegelés közben persze zenélni is jut idő. Műsorvezetőként, szerkesztőként vagy vágóként is kipróbálhatod magad. Ha ellátogatsz az ÖntExpóra, akkor megnézheted a rádiózáshoz szükséges eszközöket és szoftvereket.


Bográcskör:
A Bográcskör gondoskodik arról, hogy a kari rendezvények alkalmával legyen mit falatozni. Ha szeretsz főzni, csatlakozz hozzánk, itt jó társaságban gyakorolhatod szakácstudományod! Az ÖntExpó alkalmával paprikás krumplival várjuk a látogatókat!


Bringakör:
Ha szeretnél egyet tekerni a városban, de nincs bringád a koliban, akkor keresd bátran a bringakört, akik kölcsönözhető drótszamárménest tartanak fenn számodra. Szabadidődben szívesen bütykölöd a kétkerekűeket? Akkor jelentkezz ebbe a csapatba!


Hagyományőrző öntevékeny kör:
Pogányból balek, balekból firma lettél és várod, hogy ujjadra kerüljön a közlekes aranygyűrű? Élsz-halsz a szakestélyekért? Segíts a szervezésben is! A Hagyományőrző öntevékeny kör ápolja a selmecbányai hagyományokat, melyeket már a gólyatáborban megismertél.


Kertkör:
A Baross koli hatalmas kertje attól lehet évről-évre szép, ha szorgos kertészkezek ápolják tavasztól őszig. Ha szeretsz kertészkedni, és büszkeséggel tölt el a rendezett kert látványa, akkor segíts ezeknek a fiúknak és lányoknak virágba és piknikezőkbe borítani a kertet!


Közhír:
A havonta megjelenő újsággal már te is biztosan találkoztál. Célunk a kari hallgatók és oktatók tájékoztatása és szórakoztatása változatos témák segítségével. Ha érdekel a körülötted lévő világ és véleményed is van róla, amit szívesen írásba öntenél, akkor ismerj meg minket az ÖntExpón! De egy újság elkészítése nem ér véget a cikkeknél: oktatásokkal, játékokkal várunk akkor is, ha te olvasószerkesztő, tördelőszerkesztő vagy képszerkesztő szeretnél lenni.


Közlekedésmérnöki Szakkollégium:
Szeretnél az órákon túl is elmerülni a közlekedés világában? A Közlekedésmérnöki Szakkollégium izgalmas lehetőségeket kínál, hogy tudásod és tapasztalatod még nagyobbra nőhessen egyetemi éveid alatt. Céljuk, hogy a legkülönfélébb programok révén kapcsolat alakuljon ki a műszaki értelmiség és az egyetemi hallgatók között. A cél elérése érdekében oktatásokat, üzemlátogatásokat, szimpóziumokat, valamint mérnökversenyeket szerveznek.


MűTerem:
A MűTerem médiakör munkáival már biztosan találkoztál, mert lépten-nyomon szembejönnek a közlekkari hallgatóval. Biztosan láttál már plakátot kari eseményekről, néztél videóra felvett előadást, vagy fotóztak le a HaBárban. Ezeket a tevékenységeket mind a MűTerem médiakör szorgos tagjai végzik. Ha ide csatlakozol, akkor érdeklődésed szerint lehetőséged lehet fotózni, kamerázni, plakátot vagy más grafikai anyagot tervezni.


Riszáljkör:
Az újrahasznosítás és szelektív hulladékgyűjtés kulcsszavakat tűztük zászlónkra, hogy kollégiumunkból egy környezetbarátabb világot hozzunk létre. Ha szerinted is fontos, hogy vigyázzunk a Földre, szállj be te is a csapatba!


Szkéné színház:
Ha úgy ismered a színházat, mint egy helyet, ami elavult eszközökkel próbál öltönyben ülő emberek fejébe unalmat táplálni, akkor érdemes lenne ellátogatnod a Szkénébe! Itt fiatalos, élettel teli előadásmódban találkozhatsz humorral és komoly drámákkal is, attól függően, hogy mire vagy kíváncsi. Az ÖntExpón a Szkéné színház is képviselteti magát! A színház képviseletében 17:30-ig találkozhatsz Scherer Péter színésszel, akit többek között a Szkénéből, a Magyar vándorból, az Agóból és a Buhera mátrix filmekből is ismerhettek.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Baross Gábor Kollégium
Budapest 1114, Bartók Béla út 17.

Hozzászólások