Mi fán terem a szellemi tulajdon védelem? Bretz László el...

Szervező: Spin-Off Klub
Spin-Off Klub
Budapest 1111
2014
március 10.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Van egy jó logód, amit a cégedhez kötnél? Feltaláltad a spanyol via...

Van egy jó logód, amit a cégedhez kötnél? Feltaláltad a spanyol viaszt, de nem szeretnéd “occóért” két hét múlva viszont látni a józsefvárosi piacon? Külföldön is ugyanazt a védelmet szeretnéd találmányodnak, mint itthon? Ha bármelyik kérdés alapján magadra ismertél, akkor ki ne hagyd a Spin-Off Klub következő programját. Hétfőn 18 órától ugyanis bevezetünk titeket a szellemi tulajdon és az iparjogvédelem hazai és nemzetközi rejtelmeibe. Ki fog nekünk ebben segíteni? Nos nem más, mint

Bretz László, aki a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elődjénél, az Ellenőrzési és a Szabadalmi osztály vezetőjeként tevékenykedett, emellett képviselte hazánkat a Szellemi Tulajdon Világszervezeténél (WIPO) is. Részt vett továbbá Magyarország csatlakozásának előkészítésében az Európai Szabadalmi Egyezményhez. A nemzetközi szabadalmi rendszerek állandó oktatója a Felsőfokú Iparjogvédelmi Tanfolyamon, és tagja a Magyar Védjegy Egyesületnek, valamint a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesületnek is.

Előadónknak már most feltehetitek kérdéseiteket itt, az esemény oldalán vagy a spinoffklub@gmail.com e-mail címen keresztül.

Ha még ezzel sem tudtunk meggyőzni, akkor is gyere el, csak nyerhetsz vele. Találkozzunk tehát március 10-én este 6 órakor a H13-ban.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, B32 Galéria 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások