Közel-Kelet: Közelebb van, mint gondolnád! IRÁN - Ami a h...

KöZGÁZ! - Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest 1093
2014
március 27.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Irán kétségkívül a világ egyik legérdekesebb országa - s talán egyb...

Irán kétségkívül a világ egyik legérdekesebb országa - s talán egyben a legellentmondásosabb is. Fanatikus mollák, elnyomott nők, atomprogram - a legtöbb embernek ez jut eszébe elsőre Irán hallatán.

Azonban van Iránnak egy másik oldala is: a mérhetetlenül gazdag perzsa történelem és kultúra, a lenyűgözően szép tájak, s az iráni emberek határtalan vendégszeretete, kedvessége és barátsága.

Mi igaz az egyik oldalról, s miért nem tudunk a másik oldalról? A fényképekkel kísért előadás során a sztereotípiák mögé bepillantva utazást teszünk az igazi Iránban!

Előadónk, Cseh Zsombor, a Gyakorlati Diplomácia Társaságának elnöke, aki az Eupolisz Utazási Iroda túravezetőjeként 2013 október-novemberében vezetett egy magyar csoportot Iránban.

"Átgondolt, jól felépített másfél történelemóra, Zsombisan updatelve! A megszokottan stílusos zsánerfotókkal és standupos dumával. Autentikus miliőben, sok kíváncsi tekintettel. Nagyon bejött, köszönjük, perzsa útkedvcsinálónak is kitűnő est volt!”

A sok-sok pozitív visszajelzés közül idézünk Nektek egyet, ami a korábban megrendezett nagy sikerű előadás után hangzott el. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Gyakorlati Diplomácia Társasága szervezésében újra megrendezésre kerül az előadás: Irán – ami a hírekből kimarad!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

KöZGÁZ! - Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest 1093, Fővám tér 8. - Főépület, E.17. iroda

Hozzászólások