KITÖRT A NYÁR szezonnyitó falramászás és nyársalás

Rókahegy
Üröm 2096
2012
június 14.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

SZISZes vagy? Most vettek fel? Nem most vettek fel? Teljesen lényeg...

SZISZes vagy? Most vettek fel? Nem most vettek fel? Teljesen lényegtelen, gyere velünk megmászni a rókahegyi kőfejtő csúcsait, vagy ha ez kevésbé vonz, gyújts tüzet és nyársalj. Mellesleg ismerd meg a most felvetteket/nem most felvetteket.
A tavalyi nagy sikerű mászás és nyársalás után 2012-ben is HÉVre szállunk és meg sem állunk Csillaghegyig. Aki szeretne mászni, SZISZes szakértőink segítségével már 2-től megteheti ezt (jó móka, és nem kell hozzá előzetes tapasztalat és pókemberi képességek), ti többiek pedig ragadjatok nyársat és csiholjatok tüzet. Meg hozzatok fát, mert az erdőben nincs (és ez nem vicc!)
Hogy a bevált zsargont használjam: "Lesz tűz, BYOB és BYOSZK (Bring Your Own Beer és Bring Your Own Szalonna és Kenyér / találóbb javaslat alapján Beer Bacon Bread, vagyis BYOBBB)". Ha nem hoztok nyársra valót, adj király katonát módszerrel választunk vacsorát.
Gyertek sokan, mert nem kicsit lesz jó, napsütés, friss levegő, egészen amíg le nem megy a nap és a levegőt meg nem töltjük füsttel.
Itt egy útvonaltérkép:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=211812283838828714475.0004918e6acd0002d5c93&z=16
Ha kedved támadna biciklivel célba venni a Rókahegyet, gyere a kolihoz 2 körül és nem leszel egyedül. (Viszont szólj, ha bringával jössz, különben elképzelhető, hogy egyedül leszel mert már elmentünk.)

Focirajongóknak takarodó 8-kor, hogy még odaérjenek a 9-es kezdetű utolsó focira a Kinizsibe.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Rókahegy
Üröm 2096

Hozzászólások