KIC InnoEnergy Master School infoest

Szervező: BEST Budapest
H13
Budapest
2014
április 16.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves BME-s hallgatók!

Gondolkodtál már azon, hogy kü...

Kedves BME-s hallgatók!

Gondolkodtál már azon, hogy külföldön folytasd tanulmányaidat? Érdekel a Fenntarthatóság és a Fenntartható Energia?
Ha igen akkor itt a helyed!
Jelentkezz még ma Infoestünkre, ahol megtudhatsz mindent a nemzetközi KIC InnoEnergy 7 különböző témájú Mester programjáról. Az Infóest nem csak frissen végzett Bsc-seknek szól. Ha Te is gondolkodsz azon, hogy a jövőben szeretnél ösztöndíjas külföldi mester képzésben részt venni, ne várj tovább!

Az ösztöndíjas program kiemelten érinti a Gépészmérnöki Kar, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar és Villamosmérnöki és Informatikai Kar hallgatóit.

A KIC InnoEnergy Mester Program a legjobb 2 éves műszaki képzést biztosítja az Energiával, Fenntarthatósággal, Energetikával foglalkozni vágyók számára. A legjobb műszaki egyetemek, üzleti iskolák és az Energetikával foglalkozó cégek, vállalatok segítették a képzés szakmailag releváns felépülését. A mai napig aktívan részt vesznek az oktatásban, virtuális tanulmányi utakkal, online szemináriumokkal és videó konferenciákkal stb.

Ezenkívül kérünk minden résztvevőt, hogy az alábbi linken adja meg a kart és a szakot, ahol tanul, valamint az e-mail címét, hogy a svéd kapcsolattartó megkereshesse a konkrét lehetőségekkel!
https://docs.google.com/forms/d/1hpd17NUZl2BcGgJtSQyZwDNHLHQgo3_dS7u59eRRYIk/viewform
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

H13
Budapest, Horánszky utca 13.

Hozzászólások