Kari Napok 2014

Szervező: ELTE TÓK HÖK
ELTE Tanító- és Óvóképző Kar
Budapest 1126
2014
április 08.
ELTE - TÓK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Elérkezett a várva várt pillanat: a HÖK-ös szervezésű Kari Napok pr...

Elérkezett a várva várt pillanat: a HÖK-ös szervezésű Kari Napok programja már megtekinthető! Ugyanakkor megnyitottuk a regisztrációt a sportversenyekre és a főzőversenyre, valamint A major gazdasszonya versenyre is.

------ Kari rendezvények hete, Kari Napok ------

A rendezvénysorozat magában foglalja a Projekt hetet, a Kari napokat és Sportnapot, a Kari Tudományos Diákköri Konferenciát és egyéb konferenciákat, a hagyományosan ekkor megrendezésre kerülő Magyar nyelv napját, és más kisebb különálló programokat. A héten nincs tanítás, azonban a megjelenés kötelező.

A Kari rendezvények hetét az ELTE TÓK és az ELTE TÓK Hallgatói Önkormányzata közösen szervezi, azonban a Kari napok programjait önálló HÖK-ös szervezés teszi egyedülállóvá és feledhetetlenné.

------ Sportversenyek ------

Idén – az elmúlt évekhez hasonlóan – több kategóriában is lehet nevezni sportversenyekre: labdarúgás, röplabda, kosárlabda; röpi- és kosár mérkőzések tanár-diák kategóriában is indulnak. Ebben az évben futóversenyre is lehet jelentkezni.

A regisztrációs űrlapokat itt találjátok: http://tokhok.elte.hu/kn-regisztracio/

Az előregisztráció kötelező! A csapatokból elég egy főnek – a kapcsolattartónak – jeleznie a nevezési szándékot, azonban a helyszínen minden csapattagnak regisztrálnia kell majd. Az előregisztráció március végétől április 7-ig tart, online felületen. A helyszíni regisztráció az eseményt megelőzően kedden illetve szerdán reggel 8:30 és 9:30 között tart.

A helyszín-beosztást lásd a programtervezetben. A futóversenyt a Gesztenyés-kertben rendezzük meg, míg a csapatversenyeket a kari sportpályán, tornateremben vagy a Gyakorlóiskola tornatermében.

------ Főzőverseny ------

Minden évben megrendezésre kerül, és nagy sikert arat a főzőverseny. Nevezz egyénileg vagy csapattal, főzz akármit bográcsban, kóstoltasd meg a zsűrivel, és nyerj!

A főzéshez szükséges alapanyagokat illetve bográcsot nektek kell beszerezni, mi pedig biztosítjuk a helyszínt és a tűzifát. A verseny szintén előregisztrációhoz kötött, kérjük jelezzétek a nevezési szándékot április 7-ig az online felületen: http://tokhok.elte.hu/kn-regisztracio/. Helyszíni regisztráció nem szükséges a főzőversenyre.

A major gazdasszonya csapatainak a főzőversenyen való részvétel extra pontot jelent!

------ A major gazdasszonya ------

Tavaly a hagyományteremtő Ház úrnője verseny keretein belül a középkorhoz hűen úrnőjelöltek mérték össze tudásukat, rátermettségüket. Idén a téma változik: most a major gazdasszonyát keressük!

Várjuk olyan csapatok jelentkezését, akik bátrak, bevállalósak, okosak, ügyesek és erősek egyszerre! A vetélkedőben lesznek ügyességi játékok, háztáji gazdálkodás, ének-zene-tánc, tehát minden, amit egy TÓK-osnak tudnia kell!

Olyan 5-12 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik szívesen megmérettetnék magukat a kultúra, a sport és a tudomány területén, akik még nem felejtették el a gólyatábori vetélkedők hangulatát. A rendezvényen előzetesen nevezett csapatok versengenek, hogy megszerezzék vezető gazdasszonyuknak “A major gazdasszonya” megtisztelő címet. A nyertes egy éven keresztül birtokolja a titulust!

Gyertek el minél többen, nevezzetek a versenyre! Ha azonban nem akarsz színpadra állni, mert roppant szégyellős és félénk vagy, akkor azért gyere el, hogy együtt töltsünk néhány napot önfeledt szórakozással, közösen! Hiszen egy csapat vagyunk! Mi vagyunk a TÓK!

Nevezési feltételek:

- 5-12 fős csapat, melyből egy valakit Gazdasszonynak kell megnevezni! Az jelöltnek minden segítőjét be kell mutatnia!
- Bemutatkozó produkció a helyszínen: a teljes bemutatkozás időtartama nem haladhatja meg a 8 percet!
- A csapatnak el kell készíteni a gazdaság attribútumait (címer, egyéb kiegészítők), és a gazdasszonynak saját ruhát kell készíteni, kölcsönözni, varrni, hegeszteni! Figyelem! A gazdasszonynak minden feladatnál ezt a ruhát kell viselni!

A nevezés határideje: 2014. április 7.
Nevezés helye: Online formában - http://tokhok.elte.hu/kn-regisztracio/

------ Program ------

Íme a programtervezetünk. Jelezni szeretnénk, hogy a programváltozás jogát fenntartjuk.
http://tokhok.elte.hu/2014/03/kari-napok-2014

------ Fontos! ------

A kari rendezvények hetén mindenki számára kötelező a részvétel, amikor órarendi hét szerint órája lenne hétfőtől csütörtökig 9.00 és 15.00 óra között.

Az erről szóló igazolások gyűjtésére a hitelesített Menetlevél szolgál, melyet a HÖK irodában tudtok felvenni április 7-től. A projekteken a projektszervezők; a HÖK rendezvényein a HÖK-ösök adnak igazolást.

A Menetleveleket őrizzétek meg egy hétig, mivel a legközelebbi órarendi órákon az oktatók ellenőrzik az igazolásokat. A le nem igazolt órák hiányzásként lesznek elkönyvelve.

Felmerülő kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésetekre személyesen a HÖK irodában.

------ Hasznos hivatkozások ------

Regisztráció a sportnapra, főzőversenyre, A major gazdasszonya versenyre: http://tokhok.elte.hu/kn-regisztracio/

A tavalyi Kari Napok Facebook eseménye érdekes képekkel, bejegyzésekkel, videókkal: https://www.facebook.com/events/301263736667027/

A magyar nyelv napja – program (április 7.): http://www.tok.elte.hu/file/magyar_ny_nap__2014_program.pdf

Kari Tudományos Diákköri Konferencia – program (április 10.): http://www.tok.elte.hu/file/TDK_program.pdf
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Tanító- és Óvóképző Kar
Budapest 1126, Kiss János Altábornagy utca 40

Hozzászólások