Játszóház V.

Művelődési Szint (Müszi)
Budapest 1085
2013
július 24.
Nem egyetemi
Budapest
Free
Miért gyere el?

Hellohello, bocsika, hogy így elaludtunk, de most felébredtünk és ú...

Hellohello, bocsika, hogy így elaludtunk, de most felébredtünk és újra játszunk! Lehet izzítani BANG! skilleket, memorizálni a Dixit kártyákat és átismételni a kő-papír-olló szabályokat, mert most SZERDÁN 19:00 Müszi, újra Játszóház!

A játékgyűjteményünket ezúttal is hozzuk (pl.: BANG!, Dixit, Tikal, Elfenland, Lego activity, Catan, Alhambra, Át a sivatagon, stb...) de persze örülünk, ha ti is megleptek minket valami újdonsággal.

Tehát 24-én kutyástul-macskástul, kisöcsivel együtt keressétek a zöld ajtót a Corvintető bejárata mellett, csöngetni kell és bemondani, hogy társasozni jöttél, utána lépcső a harmadikra.

Gyertek! Minden játékos kezd!

------------------

A végére még egy kis összefoglaló, hogy kik is vagyunk, az új tagok és a bizonytalanabbak kedvéért, gyakran ismételt kérdések formájában, amiket fel szoktak nekünk tenni:

1. Nem ismerek senkit, még sosem voltam, elmehetek?
Természetesen! Egy percig sem leszel egyedül, rögtön besuvasztunk majd egy csomó ismeretlen közé, de a játék hevében ezek az apróságok eltörpülnek majd, és a végére régi ismerősökként álltok majd fel az asztaltól.

2. Én egy játékot sem ismerek itt, mit tegyek?
Csak semmi pánik. A szervezők nagyon lelkesek, hogy szabályokat magyarázhassanak, és segítsenek dönteni, mivel játssz.

3. Csak egy óra késéssel érnék oda, úgyhogy nem tudok menni.
Meg ne próbáld! Ide akármikor jöhetsz, folyamatosan indulnak az új játékok, amikhez lehet csatlakozni! 10-ig biztos ott leszünk, ha van igény, tovább is. Lesz igény.

4. Ti akkor ötvenen játszotok egyetlen játékkal?
Nem. Sok játék, sok kis csoport, sok móka és kacagás.

5. Miért jó a társasozás? Miért nem iszunk inkább?
Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, sokat nevetni, világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

6. És Monopoly?
Ki van zárva.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Művelődési Szint (Müszi)
Budapest 1085, Blaha Lujza tér 1.

Hozzászólások