Játszóház @ Müszi (Esőterv)

Művelődési Szint (Müszi)
Budapest 1085
2014
szeptember 01.
Nem egyetemi
Budapest
Free
Miért gyere el?

Sziasztok, hétfőn várunk mindenkit még egy utolsó szabadtéri bandáz...

Sziasztok, hétfőn várunk mindenkit még egy utolsó szabadtéri bandázásra, mert mégiscsak a fűben játszani az igazi! Gyertek társasozni a Rombusz Teraszra megint, hadd csodálkozzon ránk a Ráday utca! (HELYSZÍNVÁLTOZÁS: MÜSZI) Ott lesz a szokásos játékcsomag meg a lelkes, nyuszis pólóban rohangáló játékmesterek, akik nagyon szeretnének ismét látni titeket! Legyetek jók addig is, kedvenc napunkon találkozunk!

No comprende? Scroll down for english!

-------------------------------------------------

És ha most nagyon nem vagy képben, hogy mi van:

Egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt. Mert a társasjáték - a legújabb legális tudatmódosító!

A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke, miegymás.
Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Lego Activity-, Ticket to Ride-, Panic Lab-, és Dobble-függőt termelt ki az utóbbi időkben.
Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.
És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

-Ha nem hiszed, nézd meg magad: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream

-Bemutatkozunk: https://www.youtube.com/watch?v=oVp6pdT8LMY
-------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH:

A group of students decided to conquer the night with board games. A new initiative in Budapest, that quickly outgrew the living room, and has become a popular event series, with hundreds of participants: this is the Játszóház Project. Our events are great opportunites to get to know new people, have fun and gain world domination. We have more than 50 games, however you won’t find Monopoly or Hotel amongst them. We prefer the newer generation of games that are much more fun: Dixit, Bang, Creationary, Tikal, etc.. If you don't know any of them that's okay, there will be a few organizers to help and get you started. Let’s get high on board games together!

Does it sound too good to be true? See for yourself: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Művelődési Szint (Müszi)
Budapest 1085, Blaha Lujza tér 1.

Hozzászólások