Játszóház III.

Művelődési Szint (Müszi)
Budapest 1085
2013
június 04.
Nem egyetemi
Budapest
Free
Miért gyere el?

Ugye, mennyire hiányoztunk? Kicsit hosszabb szünet után június 4-én...

Ugye, mennyire hiányoztunk? Kicsit hosszabb szünet után június 4-én kedden ismét köszönthetitek a lufin szárnyaló Dixit-nyuszit a Müszi zöld ajtaján, és indulhat a társas-móka. Ezúttal összegyűjtöttük összes Catan-tartalékunkat, hogy belevethessétek magatokat e kis sziget benépesítésébe, és tökélyre fejleszthessétek üzleti érzéketeket a nyersanyagokért folyó kereskedéssel. A rablóval meg csak óvatosan.

Persze a jól ismert egyéb játékok sem maradnak otthon, most is lesz nálunk BANG!, Dixit, Lego activity, Át a sivatagon, Set, Elfenland, Sctoland Yard és még sok más! Ezen kívül arra buzdítunk titeket, hozzátok ti is kedvenc társasaitokat, barátaitokat, kiskutyátokat és minden egyebet, ami eszetekbe jut, és hasznos lehet.

Keressétek a zöld ajtót a Corvintető bejárata mellett, csöngetni kell, és közölni, hogy "társas".

Várunk! Jól jegyezzétek meg: "Minden játékos kezd!"

------------------

A végére még egy kis összefoglaló, hogy kik is vagyunk, az új tagok és a bizonytalanabbak kedvéért, gyakran ismételt kérdések formájában, amiket fel szoktak nekünk tenni:

1. Nem ismerek senkit, még sosem voltam, elmehetek?
Természetesen! Egy percig sem leszel egyedül, rögtön besuvasztunk majd egy csomó ismeretlen közé, de a játék hevében ezek az apróságok eltörpülnek majd, és a végére régi ismerősökként álltok majd fel az asztaltól.

2. Én egy játékot sem ismerek itt, mit tegyek?
Csak semmi pánik. A szervezők nagyon lelkesek, hogy szabályokat magyarázhassanak, és segítsenek dönteni, mivel játssz.

3. Csak egy óra késéssel érnék oda, úgyhogy nem tudok menni.
Meg ne próbáld! Ide akármikor jöhetsz, folyamatosan indulnak az új játékok, amikhez lehet csatlakozni! 10-ig biztos ott leszünk, ha van igény, tovább is. Lesz igény.

4. Ti akkor ötvenen játszotok egyetlen játékkal?
Nem. Sok játék, sok kis csoport, sok móka és kacagás.

5. Miért jó a társasozás? Miért nem iszunk inkább?
Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, sokat nevetni, világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

6. És Monopoly?
Ki van zárva.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Művelődési Szint (Müszi)
Budapest 1085, Blaha Lujza tér 1.

Hozzászólások