Ingyenes We Love Budapest-túrák a Design Hét Budapest 201...

Budapest belvárosa
Budapest
2014
október 03.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Design Hét alkalmából a We Love Budapest és a Hosszúlépés.Járunk?...

A Design Hét alkalmából a We Love Budapest és a Hosszúlépés.Járunk? közös, városfelfedező sétákat hirdet. Sétálj velünk újhullámos kávézni és péksütizni, és tekerj velünk a láncnélküli bringán, a Stringbike-on a fenntartható Budapesten. 

****Figyelem! Az esemény regisztrációhoz kötött!****

A sétákra korlátozott számú hely van, regisztrálni itt tudsz szeptember 29-én, 12 órától: hosszulepes.org/designhet 

Csak az oldalon regisztrált résztvevők vehetnek részt a sétákon. Amennyiben lemaradtál, ne keseredj el, mert a Hosszúlépés a közeljövőben ismét megrendezi a túrákat.

Kávé és kifli (Október 3. és 10.)

Speciality, slow-drip, újhullámos, kézműves, lassú pörkölésű, mogyorós, etióp…Ma már Budapesten is egyre több kávézóban lehet tanulni a kávékultúráról. Ha valaha elméláztál azon, hogy miért készül olyan kínzó lassúsággal a kedvenc kávéd, mit kérdez a barista, mit csinál egy latte artist, és hogy mit érdemes enni a kávédhoz, akkor ez a túra neked szól.

Gyere, és járj velünk! A We Love Budapest egész évben fáradhatatlanul teszteli a legjobb helyeket városban, a Design Héten a Hosszúlépés.Járunk? segítségével fedezi fel, hol érdemes Budapesten felébredni. Tarts velünk, hogy együtt fényt derítsünk a design kávézók és pékségek titkaira. Mert nélkülük nem is lenne érdemes felkelni! 

Kezdés: 16:00

Chainless Budapest Urban Adventures_ Recycling Budapest (Október 5. és 12.)

Budapest omladozó homlokzatai sokszor a legnagyobb kincseket rejtik! Buszpályaudvarból kávézó, palotából munkahely, moziteremből parkoló…Budapesten minden megtörténhet, mi pedig mindennek utánajárunk! Biciklis túránkon olyan helyeket fedezünk fel, ahol a régi formák új funkcióval kelnek új életre, néha mégis úgy érezzük, megállt bennük az idő. Bringázz velünk Stringbike-on, és nézd meg, hogyan alakul át a város a szemed előtt!

Kezdés: 11:00
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapest belvárosa
Budapest, 1052 Budapest

Hozzászólások