Illyés Sándor Emléknapok

ELTE PPK
Budapest 1064
2014
március 17.
ELTE - PPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

A rendezvényen a pszichológia érzelmi, motivációs oldala, azaz az a...

A rendezvényen a pszichológia érzelmi, motivációs oldala, azaz az affektív vonulat van fókuszpontban. Itt a hülyeség pszichológiájától kezdve, a csodák logikáján át, a nem-tudatos tanulás, az aktív-éber hipnózis, a környezetpszichológia mellett a fájdalomcsillapítással kapcsolatos félelmek, a terhesség és a születés is megjelenik számtalan izgalmas előadás keretén belül és a hallgatók színvonalas posztereiről, oktatóknak bemutatott újdonságokról nem is beszéltünk.

De mi is ez a rendezvény?
Immáron hagyománnyá vált, hogy az ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék, a vezetésével a Pszichológia Doktori Iskola, a Magatartáspszichológiai Program és az Aktív Pszichológia Alapítvány rendezésében, az ELTE Pszichológiai Intézet munkatársaival karöltve a hallgatókat bevonva Illyés Sándor munkássága előtt tisztelegve háromnapos ingyenes rendezvénnyel várja az érdeklődőket. Ehhez a nemes kezdeményezéshez idén csatlakozott szakkollégiumunk is.
A rendezvényt az Eisberg Hungary Kft. támogatja, így finom és egészséges salátát is kínálunk résztvevő vendégeinknek.
Várunk minden érdeklődőt a rendezvényen, találkozzunk március 17-19 között a helyszínen (1064, Budapest Izabella utca 46) :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE PPK
Budapest 1064, Izabella u. 46.

Hozzászólások