Hódítsuk meg a világot! De hol is kezdjük? Gyurácz Németh...

Szervező: Spin-Off Klub
Spin-Off Klub
Budapest 1111
2014
március 24.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A nemzetközi piacok felé kacsintgató vállalkozások többsége sokszor...

A nemzetközi piacok felé kacsintgató vállalkozások többsége sokszor találomra vagy mindössze felületes kutatások alapján választja ki, melyik ország vagy régió legyen a terjeszkedés első állomása. Ez a megközelítés rögtön az elején kudarcra ítélheti még a legjobb termékek vagy szolgáltatások első külföldi megmérettetését is.

Ha szeretnél az ilyen és ehhez hasonló kihívásokra már most jó előre felkészülni, akkor a Spin-Off Klub következő előadása pont neked való. Vendégünk, Gyurácz Németh Iván révén egy átfogó áttekintést kaphattok a külpiacok fókuszálásának gyakorlatáról, melynek során konkrét példákon keresztül kerülnek bemutatásra ezen összetett folyamat buktatói.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, akkor várunk március 24-én (hétfőn) 18 órától a Spin-Off Klubban.

Gyurácz Németh Iván stratégiai marketing szakértő, fő területe a vállalatok nemzetköziesedése, külpiacra lépési stratégiák kidolgozása és végrehajtása. Korábban külpolitikai szakértőként dolgozott, Európai Uniós kérdésekkel és bilaterális kapcsolatokkal egyaránt foglalkozott. Több mint 100 beruházási projekt, üzleti terv, pénzügyi, közgazdasági elemzés és megvalósíthatósági tanulmány elkészítését koordinálta. 2010 óta az M27 ABSOLVO külpiacra lépési üzletágának vezetője, társalapítója a magyar vállalkozások nemzetközi terjeszkedését elősegítő szakmai társulásnak, az Export Kooperációnak, valamint a Magyar Külgazdasági Szövetség elnökségi tagja. Gyakorlott tréner és előadó, rendszeresen tart előadásokat nemzetközi konferenciákon nemzetközi kapcsolatok, külgazdaság és KKV-k nemzetköziesedése témában magyar és angol nyelven is.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, B32 Galéria 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások