Első Kettőnégy V.I.P. szuperprémium deluxe metál white pa...

Dürer Kert
Budapest
2014
október 31.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Idén már nyolcadik alkalommal adják át habkönnyű örömmámor közepett...

Idén már nyolcadik alkalommal adják át habkönnyű örömmámor közepette az egyre rangosabb Kettőnégy Gumizsiráf-díjakat a metálzenei szakma legnívósabb szereplőinek. Budapest legkúlabb, legelegánsabb, legszenzésönelebb díjátadója Kelet-Közép-Pest klubgyöngyszemében, a Dürer Kertben. Igazi ünnep ez a valódi, igényes és exclusive bulik kedvelőinek! 

A rettentően súlytalan zenei parádéra idén a zenekarok '90-es évekbeli hazai popslágerek feldolgozásaival igazi örömjátékra készülnek! Megjelenés alkalomhoz illő fehér öltözetben (cipő és kiegészítő szabadon választható)! Fehérbe öltözős buliból számtalan van országszerte, de a Kettőnégy V.I.P. szuperprémium deluxe metál white party-jainak hangulata és színvonala összevethetetlen bármelyikkel! Nem véletlen, hogy évtizedenként csupán egy alkalommal rendezik meg: a 2010-es években idén október 31-én! A skandináv fehér éjszakák sem tesznek túl az internetes metálműsorok királynőjének V.I.P. szuperprémium deluxe metál white party-ján. Soha sehol nem látható ennyi gyönyörű fiatal hölgy és női szíveket megdobogtató sármos úr, mint ezen a különleges éjszakán. Hófehér környezetben, hófehérbe öltözött emberek, akikre már ránézni is jó, nemhogy velük együtt bulizni! Ráadásul a metálzene krémje is ellátogat a rendezvényre, így akár a stárokkal közösen ihatsz meg egy-egy elegáns koktélt. Színes, mozgékony, vidám, közel nemtörődöm szinten szétesős, ugyanakkor nagyon is tervezetten spontán stílus! Átmenet a gyermekded ártatlanság és a XXI. századi professzionális partykultúra között.

A fényűző VIP lounge-ban (Dance Aréna) luxuskörülmények között fellépő zenekarok listája: Akela, Apey and the Pea feat. Pityesz, AWS, Blind Myself, FreshFabrik, Isten Háta Mögött, Konyha, Óriás, Our Youth, Petofi, Plastic Bitch, Redneck Zömbiez, Subscribe, The Grenma, The Southern Oracle.

Díjak, enyhe bódultság, Kozsó-imitátorok, közelbe révedő tekintetek, megfontolt köszönőbeszédek, magasztos mondanivalók, diszkrét üvöltözések, csilingelő hangú énekesek, fülbemászó gitárosok, sztenderdtáncok, zsánerarcok, vonzó basszusgitárosok, könnyed légiesség, lélegzetelállító dobosok, pleasuredome, elbűvölő billentyűsök, kéj, akrobatikus mutatványok, pezsgő, metál, jókedv, grúz konyak, dekoratív nők, elegáns férfiak, csillogás, diszkógömbök, tündöklés, pompa, röviditalok, ragyogás, gyönyör, fényűzés és hányás.

A páratlan és ép ésszel már-már felfoghatatlan estély két ceremóniamestere a Kettőnégy műsorvezetői: DJ Valentine, akire mindig lehet számítani, ha ellaposodna a buli és Daniboy, akit szintén nem kell a szomszédba küldeni egy kis hangulatért. A vetítésről és pazar látványról pedig a csillogó szemű operatőr és aranykezű vágó, VJ Thomas gondoskodik!

Figyelem! A korábbi években megszokott igénytelenség és szervezetlenség helyett a rendezvényünt idén az igényesség és szervezettség jellemzi! Exkluzív belső térrel, igényes és trendi dekorációkkal várnak mindenkit! A legmenőbb hang- és fénytechnika, exclusive belső kialakítás, a legszebb hostessek és a legkedveltebb italköltemények egy helyen!

* (A fenti pár sor nyomokban tartalmazhat előre eltervezett, aljas indokból hangoztatott marketing és PR hazugságokat, abban bízva, hogy bár tavaly is telt ház volt idén még többen fáradtok el díjátadóra.)

A RockStar-Alternatív Hajszalon idén is vállalja maszkok/sminkek és extrém hajak készítését a supreme fotelszobában, standjukat pedig a Nagyszínpadnál a VIP lounge - Dance Arénában találjátok majd!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Dürer Kert
Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.

Hozzászólások