Corvintető: GyógyMatek Gólyaavató 2012, KOLLEKTIVA KLUB:...

Corvintető (official)
Budapest Blaha Lujza tér 1-2.
2012
szeptember 27.
ELTE - TÁTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Corvintető, a MATSZACS, valamint a BGGYK HÖK bemutatja:
Gyó...

A Corvintető, a MATSZACS, valamint a BGGYK HÖK bemutatja:
GyógyMatek Gólyaavató 2012, KOLLEKTIVA KLUB: TMX, FULLSTEREO, POPBITCH


2012. szeptember 27-én fergeteges hangulatban tölthettek egy éjszakát, amennyiben eljöttök a GyógyMatek Gólyaavató 2012, és a KOLLEKTIVA KLUB bulijára! A rendezvény helyszíne a méltán elismert Corvintető lesz, ahol is több teremben fogtok tudni szórakozni, így mindenképpen megtalálhatjátok majd a számotokra legjobban tetsző zenéket!

Az est fellépői:
- KOLLEKTIVA KLUB: TMX, FULLSTEREO, POPBITCH:
Szeptemberben mi is visszamegyünk a suliba - képletesen. Csütörtöki klubestjeinken ebben a hónapban olyan old school számokat is előveszünk, amelyek a mi "tánczenei iskolázásukat" meghatározták. A nyolcvanas-kilencvenes évekbeli house, acid, rave és techno kedvenceink mellett persze nem hanyagoljuk az újdonságokat sem, ám ezekből is igyekszünk beválogatni azokat, amelyekben visszaköszönnek a 20-25 évvel ezelőtti hangzások.

- DJ Szabi
Szabolcs már a GyógyMatek GT 2012-ben is bemutatta tehetségét, sokatok örömére. Most visszahozza nektek azt a hangulatot, egy estére újra átélhetitek, vagy esetleg megtapasztalhatjátok milyen is volt ott lenni! :)

Jegyek a helyszínen lesznek kaphatóak, belépés 21:00-tól! A Gyógymatekos gólyaavató vendégei számára rendkívüli italakciókkal kedveskedünk, valamint ők bemehetnek a VIP részlegre, ahol fantasztikus party részesei lehetnek, valamint igencsak kedvező italakciókat élvezhetnek, és használhatnak ki az est folyamán! Természetesen nem feltétel, hogy ELTE hallgató legyél, ha ide szeretnél jönni! A részletekről hamarosan!

Az este fénypontjaként éjfélkor hivatalosan is egyetemistákká válnak gólya vendégeink, ugyanis ekkor egy eskü formájában, némi kedvcsináló nedű társaságában avatjuk fel őket! :)


Italakciók:
- Soproni (0,5): 320 Ft
- Macifröccs (0,5): 400 Ft
- Tequila: 420 Ft
- Jägermeister: 420 Ft


Jegyárak:
- VIP részleg:
Gyógymatekos gólyák: 300 Ft
Felsőbb évesek, külsősök: 400 Ft
- BURN presents KOLLEKTIVA KLUB: TMX, FULLSTEREO, POPBITCH 200 Ft


Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel,
MATSZACS, Corvintető, BGGYK HÖK, TTK HÖK
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Corvintető (official)
Budapest Blaha Lujza tér 1-2., Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

Hozzászólások