★ Budapest Rooftop Cinema presents: ★ FREE ENTRY ★

Corvintető
Budapest
2014
augusztus 22.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Sziget-filmként is aposztrofált Free Entry című film stáb- és sza...

A Sziget-filmként is aposztrofált Free Entry című film stáb- és szakmai bemutatóját tartjuk augusztus 22-én a Corvintetőn.

A Free Entry két tinilány, Betty és 'V' egy napját meséli el a Szigeten, ismerős kalandokkal és természetesen rengeteg zenével. Brains, Quimby, Die Antwoord, Dorothy's Legs, Fool About és Superbutt is megszólal a filmben.

Betti és 'V' titokban és pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét is, ami lassan egy versenyt alakít ki kettejük között. A felszabadult kalandnak induló fesztiválozás egészen új fordulatot vesz, amikor a két tizenéves lány elveszíti egymást az éjszakában.

Szereplők:
Pusztai Luca (Betti)
Barta Ágnes ('V')
Sándor Péter (Wolf)
Kardos Róbet (Apa)
Kovács Ádám (Bonapartés fiú).

A film után Deutsch Gábor játszik deephouse, garage dj-setet a Keep Cool & Dance Slow mottó keretében.
20.00-tól zenés warm up várható. A belépés 10-ig ingyenes.Helyszín: Corvintető tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: amikor nagyon sötét lesz, kb. 21.00-21.30 között

Helyfoglalás - nem kötelező, de ajánlott:
Ha biztosítanád a helyed, írj emailt: info@corvinteto.hu Az előzetes foglalás díjmentes, a foglalt helyeket 18.00-tól lehet elfoglalni és 20.00-ig tudják fenntartani.

VIP helyek:
A vetítések a teraszon ingyenesek, ám az előadást nézheted négy méterrel feljebb is: a kilátóban 12 db szék vár, melyek egyenként 3000 Ft fogyasztásért foglalhatók: info@corvinteto.hu
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Corvintető
Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2.

Hozzászólások