BKF NYÁRI EGYETEM-LENGYELORSZÁG

Szervező: ESN BKF
Zakopane, Poland
2014
június 29.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

Drága Diákok!

Idén is megrendezésre kerül a BKF "Summe...

Drága Diákok!

Idén is megrendezésre kerül a BKF "Summer University" programja, Zakopánéban, lengyel, magyar és német diákok részvételével.
Idén a képzés témája: " innovative approach to organizational research and development”. Ezen belül is két téma közül lehet választani: "Business consulting" illetve "Organizational behaviour".
A képzés első hetében előadások, illetve workshop-ok vannak, a második héten pedig egy projektmunkát kell kidolgozniuk a résztvevőknek 4-5 fős csoportokban.
Zakopanén belül 4*-os Hotelekben történik az elszállásolás, reggelivel és ebéddel.
A diákoknak mindössze a vacsorát kell fizetni, a többit az ERASMUS program finanszírozza.

Tavaly az ESN BKF egy része képviseltette magát az egyetemen, így saját tapasztalatból mondjuk, hogy óriási élmény volt. Két héten át profi oktatóktól tanulhattunk, akik mindenben a segítségünkre voltak. Minden második napra programokat szerveztek nekünk, illetve Krakkóba is elmehettünk egy hétvégére, ahova az utazást szintén fizette az ERASMUS ösztöndíj. Mind a környezet, mind pedig a szálloda gyönyörű volt, az ételek pedig a lengyel konyha legjavából volt válogatva.

MIT KELL MIND EHHEZ TENNED?
Mindössze egy motivációs levelet írnod angol nyelven, a jroka@bkf.hu címre április 11--ig. A jelentkezők ez, és egy személyes elbeszélgetés alapján lesznek kiválasztva. A programban 12 hallgató vehet részt.

Egy nyári egyetemen való részvétel nem csak, hogy óriási élmény, de rengeteg hozzáadott értéke is van, és nem utolsó sorban az önéletrajzotokban is jól mutat! Ne habozzatok jelentkezni!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Zakopane, Poland

Hozzászólások