Meex

:)
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
24675 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

MEEX - Élményben Utazunk...
A Sziget és a MEEX 2012. évi integrációjával egy teljes évet lefedő fesztivál-és utaztatási portfolió alakult ki, aminek fő célcsoportja a 18-30 közötti magyarországi és külföldi diákok, valamint fiatal felnőttek.Felsőoktatási hallgatókból álló Student Brand Manager csapatunk (SBM) létszámban és értékesítési volumenben egyaránt piacvezető Magyarországon.A MEEX neve Magyarországon egyet jelent a minőségi nyári és téli utazásokkal és fesztiválokkal. Non-stop programokkal, hatalmas bulikkal tarkított felejthetetlen táboraink nem csak egyetemistáknak, főiskolásoknak, hanem minden élményre vágyó fiatalnak szólnak.

A MEEX nevéhez olyan táborok köthetők, mint a Snowattack Sí,- Snowboard és Zenei Fesztivál, ahol több ezer magyar fiatal bulizik együtt 10 napon át, a Fridge Fesztivál, immár Bécsben is, a Beachattack 1200 fővel a Horvátország Ibizájaként számon tartott Pag-szigetén, vagy a MEEX On The Beach a bulgáriai Naposparton. Táborainkat jelenleg 12 ország fiataljai látogatják, évente több mint 70 Dj zenél bulijainkon. A MEEX által szervezett belföldi és külföldi portfóliójának kialakításánál vezérelvünk a kedvező árú, de minőségi helyszínek és szállodák megversenyeztetése, hogy Ti csak a bulira és a kikapcsolódásra tudjatok koncentrálni.

Célünk, hogy a lehetőségek olyan széles palettáját állítsuk össze, amivel minden igénynek meg tudunk felelni, a hétvégi kiruccanásoktól kezdve a repülős utazásokig.Az termékek gondos összeválogatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a táboraink sikeres megszervezésére, lebonyolítására, illetve utasaink biztonságára.

Ha egy szóban kellene kifejeznünk, hogy mi is a MEEX, akkor azt mondanánk: Élményben utazunk.

SNOWATTACK
2009-ben debütált a MEEX eddigi legnagyobb durranása a SNOWATTACK Sí, Snowboard és Zenei Fesztivál. Az első hazai szervezésű téli fesztiválként 2009-ben 3000, 2010-ben már 4000 partyarccal!
A Francia Alpokban, Puy St. Vincent, 1 héten keresztül NON-STOP Party: zene és csúszások a pályán és a pályán kívül, hazai és nemzetközi line up ...
Még több infó: www.snowattack.hu és a Facebookon
FRIDGE Fesztivál
Budapesten és immáron Bécsben is megízlelheted a téli extrém sportok semmivel sem összehasonlítható élményét. Rekord magas rámpa, irgalmatlan sok műhó és az ősz legnagyobb bulija? Nem hangzik rosszul, pláne ha az éjszakai szórakozásról a legjobb zenekarok és DJ-k gondoskodnak majd. Budapest, azon belül pedig a Hungexpo ad otthont a Fridge Fesztivál feltámadásának 2013. 11. 21-24. között.
Még több info: www.fridge.hu és a Facebookon
PARTY SÍTÁBOR
2007-ben indult és azóta megállíthatatlan: MEEX & Party Sítábor. Ez a 2 dolog már fogalommá vált az egyetemisták körében. Minden év februárjában 600 fiatal rázza fel az álmos osztrák faluk életét. Ingyenes oktatás, félpanziós ellátás, minden este buli ... diákbarát áron.

SZIGET-MEEX DIÁKPROGRAM
A Sziget Fesztivált senkinek nem kell bemutatni, de ha mégis akkor ezt nézd meg:www.sziget.hu
Ami viszont újdonság a közel 20 éves rendezvény történetében, hogy 2009-ben visszatért a gyökerekhez, és "Legyen újra Diák Sziget a Sziget!" jelszóval, a MEEX-el közösen Diák Programot hirdetett. Az eredmény: több ezer diák bulizott a Szigeten féláron, heti bérlettel. 2014-ben folytatjuk...
Még több infó: www.sziget.meex.hu és a Facebookon

MEEX ON THE BEACH
Több száz fős party camp a bolgár tengerparton. Igazi Beach Flash MEEX módra! Party hajó, Fáklyásbuli, Bármaraton ...
Még több infó: www.meexonthebeach.hu és a Facebookon

MEEX MÉG...
... 
Utazunk télen-nyáron
... Gólyatáborokban Defenderünkkel felpörgetjük a hangulatot
... Egyetemi napokon programokat szervezünk

Lényeg a lényeg: Élményben utazunk

Elérhetőségeink

Budapest, Soroksári út 48-54 11. épület - IV. emelet - 10. szoba
+36-70-339-6339

Tagjaink