Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] BME Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet ismertetője és eseményei

BME Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet

BME - TTK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
544 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A Hallgatói Képviselet legfontosabb feladata a kar hallgatóinak érdekképviselete, közvetlenül például az oktatóknál, illetve közvetve a szabályzatok megalkotásánál, véleményezésekor.
Ezen kívül a HK dönt - felsőbb szabályok betartása mellett - sok juttatási kérdésben. Az ilyen kérdésekkel főleg a Kari Diákjóléti Bizottság (KDJB), egy belső bizottságunk foglalkozik. Ilyen például tanulmányi ösztöndíj a második félévtől, melyet az előző félév átlaga alapján kaphattok, a Kari BME ösztöndíj, mely egy közösségi ösztöndíj, illetve a Kari Tudományos Ösztöndíj.
Vannak nem pénzbeli juttatások is, amire pályázhatsz, ilyen például a kollégiumi férőhely. Ennek elosztásáról is a HK dönt. Gólyáknál tisztán a szociális helyzet, felsőbb éveseknél pedig tanulmányi átlagok, közéleti tevékenység, szociális helyzet és kiemelkedő tudományos tevékenység figyelembe vételével osztjuk ki a kollégiumi helyeket.
A HK harmadik feladata a kari programok megszervezése. Ezzel a Programszervező Bizottságunk foglalkozik. Ők szervezik a gólyatábort, és a Kari Patrónus Öntevékeny Csoport (KAPOCS) közreműködésével a regisztrációs héten a Felkészítő hetet. Szintén az ő feladatuk a TTK Bál és a Jegesest megszervezése.
A pályázatokról, programokról, és általában minden benneteket érintő kérdésről tájékoztatunk benneteket. Első sorban e-mailben (ez a TTK HK HÍR), valamit a Kármán Tódor Kollégiumban, a H és F épületben elhelyezett hirdetőtábláinkon, valamint Facebookon és a hk.wigner.bme.hu oldalon.

Elérhetőségeink

Tagjaink